LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Så gick det sen för alla par i Bachelor – listan med alla säsonger

16 nov, 2022 
Felicia Hovryd
David Möller och Gabriella Bylund i Bacherlor 2018, och Rebecca Stenström och Pär Nilsson från Bachelor 2015
Vilka är ihop efter att sista rosen har delats ut av alla bachelors? Läs här om hur det gick sen för alla par i Bachelor Sverige!
Annons
Christian om första mötet med tjejerna i Bachelor 2022: “En omvänd…”Brand logo
Christian om första mötet med tjejerna i Bachelor 2022: “En omvänd…”

Sedan 2015 har tittarna kunnat följa killarnas jakt efter kärleken i Bachelor Sverige. Programmet har blivit en succé och genom åren har det blivit 7 säsonger.

Men hur gick det sedan för tjejerna som fick killarnas sista ros? Här har du svaret!

Så gick det sen för paren i Bachelor – säsongerna genom åren

Säsong 1 – 2015

När Bachelor sändes för första gången i Sverige var det Pär Nilsson som letade efter kärleken. Till slut så blev det Rebecca Stenström som fick Pärs sista ros och några månader efter programmet valde paret att flytta ihop. Men 2019 meddelade paret att de gått skilda vägar efter fyra år tillsammans och för Hänt berättade Pär att det var ett beslut som växte fram över tid.

– Vi har bestämt att gå skilda vägar. Så är det. Det har varit bestämt sedan ganska länge. Vi har inte velat gå ut med det offentligt eftersom vi bor tillsammans, sa han då.

När Hänt tidigare pratade med Pär berättade han att Rebecca och han var väldigt olika som personer och att det var en av orsakerna till att relationen inte höll.

Annons

– Vi har haft många väldigt fina stunder tillsammans. Vi har kämpat mycket, det får man ge oss högsta betyg för. Det var tufft efter programmet, det fick vi kämpa oss igenom. Men vi är ganska olika som människor, hur vi tänker och kommunicerar – samt vad vi vill med livet.

Rebecca Stenström och Pär Nilsson från Bachelor 2015
Rebecca Stenström och Pär Nilsson från Bachelor 2015.

Säsong 2 – 2016

År 2016 var det dags för kocken Sebastian Ljunggren att dejta 20 stycken tjejer på bästa sändningstid. I slutvalet stod det mellan Jennie Seling och Annica Olsson, men Sebastian valde till slut Jennie. Efter programmet fortsatte dock Sebastian att träffa Annica, men även andra tjejer från programmet.

Annons

– Borta i paradiset gick det ju bra att man träffade båda tjejerna samtidigt. Men det fungerade inte hemma. Och den gränsen klarade jag inte av att se. Så därför fortsatte jag att träffa båda hemma, sa Sebastian i Tjejerna avslöjar allt efter att programmet var slut.

Sebastian Ljungberg i Bachelor 2016
Sebastian Ljungberg i Bachelor 2016.

Säsong 3 – 2017

Niclas Lij var den tredje Bacheloren att leta efter kärleken i programmet och Johanna Scortea stod kvar efter att Niclas delat ut sin sista ros. Men gnistorna slocknade snart efter att Niclas och Johanna kom hem från paradisön Dominikanska republiken.

Annons

Idag är Niclas tillsammans med skådespelaren Ellen Bergström och år 2020 fick paret dottern Elsy.

Johanna Scortea och Niclas Lij från Bachelor 2017
Johanna Scortea och Niclas Lij från Bachelor 2017.

Säsong 4 – 2018

Det blev Gabriella Bylund som polisen David Möller valde i Bacherlor 2018 men tyvärr blev det ingen mer kärlek mellan dem. Efter programmet avslöjade David att han inte längre var singel, han hade då blivit tillsammans med en annan tjej som han känt sedan tidigare.

”Livet blir inte alltid som man tänkt sig men det har samtidigt en förmåga att i de flesta fall anpassa sig till det bättre! Så gott folk sluta inte tro på kärleken nu för denna Bachelorn är ingen Bachelor längre utan en väldigt lycklig och kär man i en relation!” skrev David på sin Instagram.

Annons

Idag har han och flickvännen en dotter.

David Möller och Gabriella Bylund i Bacherlor 2018
David Möller och Gabriella Bylund i Bacherlor 2018.
Annons

Säsong 5 – 2019

Det blev en annorlunda säsong då programmet för första gången hade två Bacherlors, nämligen Simon Hermansson och Felix Almsved.

Trots att det var Patricia Hanjikov som Simon valde i slutet så blev det inget av relationen. Väl hemma i Sverige började han dejta en av de andra tjejerna Isabella Larka, men även denna rann ut i sanden.

I februari 2020 berättade Simon att han hittat kärleken på nytt, denna gång i Olivia Hallman och drygt ett år senare förlovade sig paret.

Felix sista ros fick Johanna Ohlsson, men där blev kärleken inte heller långvarig.

Patricia Hanjikov och Simon Hermansson från Bachelor 2019
Patricia Hanjikov och Simon Hermansson från Bachelor 2019.
Annons
Johanna Ohlsson och Felix Almsved från Bachelor 2019
Johanna Ohlsson och Felix Almsved från Bachelor 2019.

Säsong 6 – 2021

Sebastian Martinsson och Simon Lindström var bachelors i säsong 6. Simon valde Elvira Svensson och när paret kom hem efter inspelningen av programmet dejtade de på distans. Men då förhållandet behövdes hållas hemligt blev relationen svår att upprätthålla och Simon och Elvira gjorde slut.

– Jag och Simon är inget officiellt kärlekspar idag. Vi umgås fortfarande jättemycket och vi är fortfarande jättenära, men det var väldigt svårt att dejta i hemlighet. Vi kunde inte ens gå utanför lägenheten ihop, så att det var jättesvårt, sa Elvira till Hänt efter att den sista rosen hade delats ut.

Annons

Sebastian hittade under programmet kärleken i Ida Nordfors och när Hänt ställde frågan om hur parets relation efter sista avsnittet sänts, berättade Simon att relationen blivit starkare sedan Bachelor.

– Jag är så lycklig. Jag är helt klart mer kär nu än när vi kom hem. Det jag ser mest fram emot är att kunna ha en normal vardag ihop och slippa tänka på att någon ser oss. Att få leva fritt det kommer vara magiskt. Så vi kan ta ännu mer kliv i vår relation, det ser jag fram emot, berättade Sebastian.

Under sommaren 2022 flyttade paret ihop och på Instagram får man följa deras kärleksresa.

Simon Lindström och Elvira Svensson från Bachelor 2021
Simon Lindström och Elvira Svensson från Bachelor 2021.
Annons
Sebastian Martinsson och Ida Nordfors från Bachelor 2021
Sebastian Martinsson och Ida Nordfors från Bachelor 2021.

Säsong 7 – 2022

Sia Hatami och Christoffer Levi sökte kärleken i säsong 7 av Bachelor. Men det blev en minst sagt annorlunda säsong när Sia väljer att lämna programmet efter att ha gett sin sista ros till Isa Jallow. In kom Christian Nicolaisen för att fylla Sias plats efter det plötsliga avhoppet.

Men hur gick det för killarna i Bachelor 2022? Jo, Christoffer valde till slut Alicia Ärleskog, men efter drygt två veckor tog deras relation slut.

– Jag kände stress och press. Sen dessutom att hon jobbar helger, det gör inte jag. Vi har avstånd mellan varandra. Och att jag hade då en tydlig inställning som var att det sista jag vill är att det ska rinna ut i sanden. Men det blev lite för mycket. Hon behövde egentligen landa lite och jag behövde också landa. Men jag skulle väl låtit henne landa lite mer om man säger så, berättade Christoffer för Hänt.

Annons

Anna Lundin fick Christians sista ros, men kärleken mynnade istället ut i vänskap. Och när Hänt pratade med Sia och Isa efter att sista avsnittet sänts berättade paret att de fortfarande är tillsammans och om hur tiden efter inspelningen har varit.

– Vi lever ju lite undercover och på ett sätt har ju det varit skönt såklart. Men man kan ju inte göra vissa basic-grejer, som att gå in och käka på Max tillsammans, sa Sia till Hänt.

– Det är såna smågrejer som man inte uppskattar till vardags. Inte ens gå ner på ICA tillsammans, inflikade Isa.

Alicia Ärleskog och Christoffer Levi från Bachelor 2022
Alicia Ärleskog och Christoffer Levi från Bachelor 2022.
Annons
Anna Lundin och Christian Nicolaisen från Bachelor 2022
Anna Lundin och Christian Nicolaisen från Bachelor 2022.
Isa Jallow och Sia Hatami från Bachelor 2022
Isa Jallow och Sia Hatami från Bachelor 2022.
Annons

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

Annons