Så gick det för Johanna och Felix efter Bachelor 2019

Felix Almsved och Johanna Ohlsson

Felix Almsved valde att ge sin sista ros till Johanna Ohlsson i säsongsavslutningen av Bachelor 2019.
Nu berättar båda hur det gick för dem efter inspelningarna.
SPOILER VARNING. Avslöjande innehåll för den linjära sändningen. Avsnittet finns redan att sepå TV4 play.
Bachelor Simons ärliga ord om Felix: ”Kände hat”
Slå på ljud

Årets upplaga av Bachelor är över. Säsongen började rejält dramatiskt när det visade sig att det var två ungkarlar som skulle söka kärleken i programmet – nämligen Simon Hermansson, 29, och Felix Almsved, 27.

Efter att ha varit på många singel- och gruppdejter bestämde sig Simon för att ge sin sista ros till Patricia Hanjikova, 24. Felix valde att fortsätta sin relation med Johanna Ohlsson, 28, som vid flera tillfällen berättat för tittarna att hon blivit förälskad i honom.

För tittarna är kärleksäventyret över för i år – men för de två nybildade paren var inspelningen av Bachelor bara början på det de alla hoppades skulle bli långvariga relationer.

Nu avslöjar Johanna Ohlsson hur det gick för henne och Felix Almsved efter finalen av Bachelor 2019.

Felix Almsved åkte iväg ensam på resa

När Hänt pratar med Johanna berättar hon att hon inte blev förvånad när hon fick ta emot den sista rosen.

– För mig kändes det naturligt att få sista rosen, det kändes som att vi hade hunnit utveckla vår ”relation” till varandra under tiden i Sydafrika och att vi hade kommit varandra in på djupet och fått mycket tid, säger hon.

Felix hade bokat in en resa innan inspelningarna drog igång. Hans förhoppning var att ta med sig kvinnan han träffade i programmet – men det blev inte direkt som han hade hoppats.

– Jag önskar att Johanna hade följt med. Men det var lite olika anledningar till att hon inte åkte med, bland annat berodde det på hennes jobb. Sen vet jag inte om vi hade hunnit greja biljetter med så kort varsel. Men jag hade som sagt önskat att hon hade följt med, säger Felix Almsved.

Johanna Ohlsson har en annan version:

– Efter programmet åkte Felix iväg på en resa och vi höll kontakten via sms, jag fick reda på att han också var i kontakt med många andra tjejer från Bachelor samt att han även varit aktiv på Tinder nerifrån Sydafrika och skrivit ett långt meddelande till en tjej i Stockholm så sent som samma dag jag fick sista rosen.

Felix Almsved bemöter påståendet:

– Det har jag också hört. Men jag använde inte Tinder då, och jag har inte Tinder. Varför skulle jag ha Tinder och svajpa och ragga på lokalt folk i Sydafrika när jag har en hel hög att dejta där redan?

Johanna Ohlsson om beslutet i relationen

Efter att ha varit på resande fot i två veckor kom Felix tillbaka till Sverige. Men då kände Johanna Ohlsson att någonting hade förändrats mellan dem.

– Vi träffades när han väl var tillbaka i Sverige men då kändes allt väldigt stelt och inte alls på samma sätt som tidigare. Felix umgicks även med många av de andra tjejerna från Bachelor, till och med en annan tjejs familj, och jag vet också om att han övernattade i Göteborg samt hängde på gröna Lund med ett par av tjejerna, säger hon.

Detta blev droppen för Johanna, som då valde att avsluta kontakten med Felix Almsved.

– Jag kände inte att jag var direkt intresserad av att fortsätta bygga på den relationen tyvärr. Så jag valde att inte höra av mig något mer, säger Johanna Ohlsson.

Felix Almsved svarar på anklagelsen

Felix Almsved säger att han var förälskad i Johanna:

– Det var jag som försökte. När jag kom till Hong Kong hörde jag av mig direkt, men det tog två dagar innan jag fick svar från Johanna. Är man förälskad vill man ju höras ofta, sån är jag i alla fall. Men kommunikationen var inte på topp när jag var iväg på resan. Jag tyckte att jag försökte.

Om Gröna Lund-incidenten säger han:

– Jag var medbjuden till Gröna Lund. Tanken var bara att ha kul, det var helt utan någon värdering i det. Det i Göteborg var efter att hon hade slutat svara mig. Jag tänkte inte sitta och vara inlåst en hel sommar bara för att hon inte svarade. Jag har försökt att prata med henne, men hon har inte velat.

Är Felix och Johanna tillsammans?

Så, Felix Almsved och Johanna Ohlsson är inte ett par idag.

Här kan du se Bachelor – vad hände sen? på TV4 play.

LÄS OCKSÅ:

💥 PLUS: Så gick det sen för Bachelor-tjejerna – åtta exklusiva intervjuer!

💥 PLUS: Här svarar Simon Hermansson på all kritik – och slår tillbaka verbalt

💥 PLUS: Här svarar Felix Almsved på all kritik – ger en annan version

AV: Fredrik Jönsson & Jonna Axelsson

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN