Artikeln innehåller reklamlänkar

Bachelor-Pär Nilsson bekräftar uppbrottet från Rebecca Stenström

Pär Nilsson Bachelor

Pär Nilsson var upp över öronen förälskad när han i finalavsnittet av Bachelor 2015 valde att ge sin sista ros till Rebecca Stenström.
Nu avslöjar Pär att relationen är över.
– Vi har kämpat mycket, säger han till Hänt.
TV4 avslöjar – hockeykillen är årets Bachelor: ”Helt obegripligt”
Slå på ljud

Snart är det dags för ännu en säsong av Bachelor på Sjuan och TV4 play. I år är det Simon Hermansson, 29, och den ännu ganska anonyma deltagaren Felix som ska söka kärleken i programmet.

Dejtingsåpan har tidigare lett till långvariga relationer, bland annat 2015 när Pär Nilsson, 37, till slut valde att ge sin sista ros till Rebecca Stenström, 33.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

– Jag har aldrig träffat någon som är så speciell. Det känns sjukt jävla bra just nu. Jag kan inte säga annat än att jag är förälskad i Rebecca. Det känns som att vi är gjorda för varandra, förklarade Pär Nilsson i det sista avsnittet.

Strax därefter blev paret sambor och för Hänt berättade Pär att han och Rebecca hade stora framtidsplaner ihop.

– Rebecca och jag ska definitivt gifta oss och skaffa barn. Jag gillar att chocka lite. Den dagen jag friar ska det vara på ett väldigt överraskande sätt. Jag är en romantiker och vill att det ska vara storslaget. Allt ska komma från hjärtat, sa han vid tillfället.

Därför tog det slut mellan Pär Nilsson och Rebecca Stenström

Nu har det gått fyra år sedan Pär Nilsson medverkade i programmet och för Hänt berättar Bachelor-profilen nu att relationen med Rebecca Stenström är över.

– Vi har bestämt att gå skilda vägar. Så är det. Det har varit bestämt sedan ganska länge. Vi har inte velat gå ut med det offentligt eftersom vi bor tillsammans, säger han.

Pär avslöjar att det finns flera anledningar till att förhållandet inte höll och att en av dem är att han och Rebecca är väldigt olika.

– Vi har haft många väldigt fina stunder tillsammans. Vi har kämpat mycket, det får man ge oss högsta betyg för. Det var tufft efter programmet, det fick vi kämpa oss igenom. Men vi är ganska olika som människor, hur vi tänker och kommunicerar – samt vad vi vill med livet, säger han och fortsätter:

– Jag är mer pragmatisk av mig och hon är mer romantisk, så det går inte riktigt ihop.

Rebecca Stenström och Pär Nilsson är fortfarande sambor men har nu dragit igång processen att flytta isär.

– Det är ingen drama bakom beslutet, det är gemensamt och fint. Nu har vi det bra tillsammans till vi går in i olika boenden, säger han.

AV: Jonna Axelsson & Fredrik Jönsson

FOTO: Karin Törnblom/TT, Ola Axman/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN