Artikeln innehåller reklamlänkar

David Möller avslöjar: Hon är min nya flickvän efter Bachelor

Bachelor David Möllers nya tjej

Förhållandet mellan David Möller och Gabriella Bylund i Bachelor 2018 höll inte. Nu berättar David om sin nya flickvän.

Bachelor 2018 slutade inte riktigt som tittarna hade tänkt sig. David Möller, 33, blev tagen med storm av Gabriella Bylund, 24, och det var till slut hon som fick den sista rosen. 

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

I det allra sista avsnittet som spelades in hemma i Sverige berättade de, till mångas förvåning, att de inte är ett par idag. När de kom tillbaka från inspelningarna i Grekland kom vardagen ikapp och kärleken dog ut.

Dagen efter programmet hade sänts chockade David tittarna än en gång. På sin Instagram la han ut en bild på sin hand hållandes en annan. 

”Livet blir inte alltid som man tänkt sig men det har samtidigt en förmåga att i de flesta fall anpassa sig till det bättre! Så gott folk sluta inte tro på kärleken nu för denna Bachelorn är ingen Bachelor längre utan en väldigt lycklig och kär man i en relation!” skrev han då. 

Var otrogen mot flickvännen

Sedan dess har han lagt ut flera bilder på sin nya flickvän, men hennes ansikte syns aldrig helt. Detta har såklart väckt en nyfikenhet hos hans följare som undrar vem de är som har fångat bachelorns, som inte längre är en bachelor, hjärta. David förklarar i ett inlägg att hon helt enkelt inte vill visa sig i offentliga sammanhang ännu, och av respekt kallar han henne bara för ”J” på sina sociala medier. Han berättar dock detaljer om hur de träffades.

”Jag och J har tidigare träffats men aldrig fått till en riktig relation. Om ni minns från en av episoderna i mitten av Bachelor så berättade jag att jag lämnade en tjej för en annan på frågan om jag någon gång varit otrogen. J är den kvinnan jag lämnade min dåvarande för.”

David kämpade hårt för nya relationen

Han berättar att han i ett års tid slet hårt för att få relationen med henne att fungera. Hon levde ett komplicerat liv och hade dessutom barn ihop med en annan. 

”Till slut fick jag nog och jag tackade för mig och valde att gå vidare i livet. Någonstans efter det kom Bachelor in i bilden. När jag kom hem från min bubbla i Grekland och stoftet från den resan lagt sig så var det väldigt tydligt vem jag fortfarande tänkte på mest innan jag gick o la mig på kvällarna. Dessutom så stod min stora kärlek i livet redo att faktiskt försöka på riktigt efter de 6 månader vi varit isär.”

Grattis till paret som äntligen har hittat tillbaka till varandra! Kärlek är inte alltid lätt, men så härligt att de äntligen har fått det att fungera!

LÄS MER: Bachelor-Hedvig berättar sanningen om natten med David

LÄS MER: David Möllers svar efter tjejernas hårda kritik i Bachelor

FOTO: TV4, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN