bachelor 2022

Så är Sia Hatamis och Isa Jallows relation idag – efter Bachelor 2022

BACHELOR 2022, ISA JALLOW, SIA HATAMI

Bachelor-Sia blev historisk på många vis i årets upplaga av Bachelor. Främst för att han valde att dela ut sin sista ros – redan efter halva säsongen.
Så här ser Sias och Isas relation ut idag.
Christian om första mötet med tjejerna i Bachelor 2022: “En omvänd…”
0:30

Efter reklamen: Christian om första mötet med tjejerna i Bachelor 2022: “En omvänd…”

(0:30)

Slå på ljud

Sia Hatami, 34, och Christoffer Levi, 32, var killarna som sökte kärleken i Bachelor 2022. Men redan efter halva säsongen valde Sia att kliva av eftersom han redan hittat kärleken och istället kom Christian Nicolaisen, 37, in i bilden.

Bachelor blev ett händelserikt äventyr för Sia av många anledningar. Först och främst blev han förvånad flera gånger över att vissa tjejer var några välkända ansikten. Bland annat hade han och Simone Mbatha, 34, dejtat tidigare. Även med Nina Golkar, 32, fanns ett förflutet och plötsligt dök hans förra hyresgäst Frida Niklasson, 28, upp som en av de sökande.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Isas hemlighetsmakeri inför Bachelor

Även Isa Jallow, 32, var ett välkänt ansikte. Hon och Sia hade nämligen träffats en gång tidigare, förvisso bara i tio minuter på krogen.

När Isa och Sia träffades på krogen innan inspelningarna till programmet var Sia helt ovetandes om vad som skulle hända inom några veckor. Isa var dock med på noterna hela tiden.

När de träffades på krogen var det nämligen bara två veckor kvar tills dess att Sia skulle åka iväg på Bachelor-äventyret men det han inte visste var att Isa också hade bokat en biljett. Detta var dock något som Isa höll hemligt och därför var överraskningen total när Sia såg Isa komma gående på Kreta.

Isa och Sia avslöjar relationsstatusen idag

När Hänt når paret kan de avslöja ett och annat om relationen. De är nämligen fortfarande ett par!

– Ja men det är vi!, säger Isa som svar på frågan om de är tillsammans.

Det har gått fyra månader sedan inspelningarna av det sista avsnittet Efter sista rosen där paren berättade hur det gått.

– Tiden efter har varit, man har ju försökt decompressa den här upplevelsen individuellt och liksom börja om lite på en ny kula här hemma med alla rutiner och jobb som ska göras. Mest landa bara och fortsätta våran resa, säger Sia till Hänt och fortsätter:

– Vi lever ju lite undercover och på ett sätt har ju det varit skönt såklart. Men man kan ju inte göra vissa basic-grejer, som att gå in och käka på Max tillsammans.

– Det är såna smågrejer som man inte uppskattar till vardags. Inte ens gå ner på ICA tillsammans, inflikar Isa.

Isa och Sia om framtiden ihop

Vad nästa steg blir för paret är lite för tidigt att säga. Planer på att flytta ihop verkar också lite för tidigt i det här stadiet.

– Nej vi bor inte tillsammans, vi tar det väldigt dag för dag. Den uppfattningen folk har fått av oss, det är så vi lever. Vi tycker det känns jävligt bra och kul framför allt. Vi får se vad framtiden har att bjuda på, säger Sia till Hänt.

Vill ni skaffa barn?

– Haha... Alltså grejen är såhär, vi har ju verkligen lärt känna varandra på väldigt kort tid och vi båda inser ju att det tar faktiskt väldigt lång tid att lära känna varandra på riktigt, på djupet. Så vi lever väldigt mycket i nuet och upptäcker nya sidor hos oss själva, på gott och ont. Så vi har inte så jättebråttom med att planera.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN