hänt exklusivt

Därför leder inte Casper Janebrink Bingolotto – kanalens svar

Därför leder inte Casper Janebrink Bingolotto – kanalens svar

Många firar in julen och det nya året med Bingolotto, men Bingolottos Casper Janebrink kommer inte fira in det med tittarna.
Nu avslöjas anledningen till varför artisten inte kommer leda programmet.
Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”
0:35

Efter reklamen: Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”

(0:35)

Slå på ljud

Precis som glöggen, pepparkakorna och Kalle Ankas jul har Bingolottos Uppesittarkväll blivit en stor tradition inför den stundande julen. Och bara dagar efter den stora Bingolotto-kvällen kommer även Nyårsbingot där tittarna får fira in det nya året tillsammans med programledarna och gästerna i programmet.

Men nu står det klart att den numera Bingolotto-profilen Casper Janebrink, 52, inte kommer att leda programmet.

De leder Bingolottos Nyårsbingo

Nyligen avslöjades det vilka som intar Bingolotto-studion för nyårssändningen. I vanlig ordning är det programledarna Lotta Engberg, 59, och Stefan Odelberg, 48, som håller i taktpinnen och i år får de uppbackning av inga mindre än Sarah Dawn Finer, 41, och Daniel Norberg,32, som kommer vara nyårsvärdar tillsammans med Lotta och Stefan.

”Det känns ju RIKTIGT kul!! Att få stå med Sarah, Stefan och Lotta dessutom som är sådana otroliga proffs känns mycket spännande. Det är ju faktiskt lite av en pojkdröm att dessutom få hålla i en bingodragning och läsa upp ”BERTIL 3” osv. Haha! Att vinna på Bingolotto är ju fantastiskt, men att få LEDA programmet kanske är den största vinsten av dem alla! Haha!!Jag tackade ja direkt. Älskar också att få ha på min smoking. Hoppas på att det gäller även i programmet”, skrev Daniel till Hänt efter att det avslöjats att han är en av årets nyårsvärdar.

När Hänt tidigare ställde frågan om vilka som skulle gästa och uppträda i årets Uppesittarkväll blev svaret att beskedet kommer dröja ett tag.

”Lotta och Stefan leder men allt är inte klart ännu så ber om att återkomma längre fram”, skrev John Sarafian, pr-ansvarig för Bingolotto tidigare till Hänt.

Därför leder inte Casper Janebrink Bingolotto

Arvingarnas frontfigur Casper Janebrink kan numera även titulera sig som programledare efter att han tillsammans med Agneta Sjödin, 55, har lett Bingolottos sommarkväll två somrar i rad. Trots att han har fått lite kött på benen är det inte Casper tittarna kommer få se leda programmet mot årets slut. Och när Hänt ställer frågan avslöjas anledningen till varför Casper inte leder Bingolotto.

”Vi vill skapa variation och överraska därför använder vi oss av olika, kända personligheter i Bingolotto”, skriver John Sarafian, pr-ansvarig för Bingolotto, i ett meddelande till Hänt.

Eftersom det inte är spikat vilka andra gäster som kommer medverka på Uppesittarkväll eller Nyårsbingo finns ändå möjligheten att Casper och bandkollegorna i Arvingarna dyker upp för att fira in julen och det nya året.

Hänt har sökt Casper Janebrink för en kommentar.

FOTO:

FRÅN FÖRSTASIDAN