ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sarah Dawn Finer och Daniel Norberg leder Bingolotto: ”En pojkdröm”

10 nov, 2022 
Daniel Norberg och Sarah Dawn Finer
Det populära programmet Bingolotto presenterar nu två nya värdar.
Det visar sig att Daniel Norberg och Sarah Dawn Finer leder en av programmets populäraste sändningar julen 2022.
”Det är ju faktiskt lite av en pojkdröm att dessutom få hålla i en bingodragning och läsa upp ”BERTIL 3”, skriver Daniel till Hänt.
Annons
Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”Brand logo
Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”

Om bara några veckor kliver vi in i decembermånad vilket betyder att två stora Bingolotto-kvällar närmar sig. Det är då dags för både uppesittarkvällen som går av stapeln den 23:e december samt nyårsbingot som sker på självaste nyårsafton. Nu står det klart att nyårssändningen leds av hela fyra värdar vilket innebär att Lotta Engberg, 59, och Stefan Odelberg, 48, får sällskap på programledar-fronten.

Sarah Dawn Finer och Daniel Norberg blir nyårsvärdar i Bingolotto

I ett inlägg på Instagram avslöjas det att Sarah Dawn Finer, 41, och Daniel Norberg, 32, blir nyårsvärdar för kvällen med Lotta och Stefan.

”31/12 väntar en magisk festkväll fylld av musik, underhållning, och så klart – massor av bingo! Fira in det nya året tillsammans med oss!”, står skrivet på programmets Instagram-konto där nyheten offentliggörs.

Annons

Det är inte första gången som varken Sarah eller Daniel medverkar i programmet. Daniel har både rimmat och uppträtt i Bingolottos uppesittarkväll tidigare år och gästade dessutom Bingolottos Sommarkväll i somras.

Sarah tar sig an uppdraget för andra året i rad, hon var nämligen nyårsvärd även under förra årets nyårsafton. Vilka som gästar dessa fyra härliga programledare återstår att se.

Daniel Norbergs stora glädje över uppdraget: ”En pojkdröm”

När Hänt når Daniel Norberg berättar han om glädjen över att få leda nyårs-bingot.

”Det känns ju RIKTIGT kul!! Att få stå med Sarah, Stefan och Lotta dessutom som är sådana otroliga proffs känns mycket spännande. Det är ju faktiskt lite av en pojkdröm att dessutom få hålla i en bingodragning och läsa upp ”BERTIL 3” osv. Haha! Att vinna på Bingolotto är ju fantastiskt, men att få LEDA programmet kanske är den största vinsten av dem alla! Haha!!Jag tackade ja direkt. Älskar också att få ha på min smoking. Hoppas på att det gäller även i programmet”, skriver Daniel i ett meddelande till Hänt.

Annons

Nyårs-bingot har pågått sedan 2012 och från 2018 har programmet sänts hela vägen förbi tolvslaget. Så blir det även i år, Vilket innebär att tittarna kan fira in det nya året tillsammans med Lotta, Stefan, Sarah och Daniel.

Så blir Bingolottos uppesittarkväll 2022

Vad som däremot inte är helt klart än är hur uppesittarkvällen blir i år. Hänt har tidigare kunnat berätta att det är Lotta och Stefan som leder den traditionella kvällen men mycket mer än så har ännu inte avslöjats om sändningen.

”Lotta och Stefan leder men allt är inte klart ännu så ber om att återkomma längre fram”, skrev John Sarafian, pr-ansvarig för Bingolotto härom veckan.

Hänt har sökt Sarah för en kommentar.

FOTO: Mathias Otterberg

Annons