Bachelor-Simon Hermansson har förlovat sig med Olivia Hallman

Simon Hermansson och Oliva Hallman

Foto: TT/Instagram

Bachelor-Simon Hermansson och flickvännen Oliva Hallman har förlovat sig.
Den stora frågan ställdes på ett minst sagt modigt sätt. Så här friade Simon!
8 otippade kändispar som varit ihop
Slå på ljud

Simon Hermanssons, 30, var på jakt efter kärleken. Under Bachelor 2019 fick tittarna följa hans resa där han fick upp ögonen för flera tjejer i programmet. Men till slut var det Patricia Hanjikova som fick den sista rosen.

Kärlekshistorien fick dock ett snabbt slut, strax efter att de kom hem till Sverige och inspelningarna var avslutade bestämde de sig för att gå skilda vägar. Simon ansåg då att han istället hade starkare känslor för Isabella Larka, som han under Bachelor valt bort.

Stora kärlekslyckan efter Bachelor – starka känslorna för Olivia

Simon och Isabella gav sig ut på ett par dejter innan de insåg att inte heller de var menade för varandra. Men Simons kärleksjakt tog inte slut här, plötsligt klev kvinnan i hans liv in i bilden. Det var i februari 2020 som Simon avslöjade att en tjej vid namn Olivia Hallman hade tagit honom med storm och kärleken har sedan dess sprudlat.

– Jag hade lagt allt på is och givit upp på att ens få en tanke att träffa någon. Sen kom hon, helt oväntat in på en tatueringsstudio och det sa bara klick med stora bokstäver. Har aldrig känt såhär bra med någon så här snabbt, sa Simon till Hänt när han offentliggjorde sin nya relation.

Varken Simon eller Oliva har sedan dess stuckit under stol med sina känslor. Flitigt delar de med sig av lyckan i sociala medier. De båda har även barn sedan tidigare relationer och familjen ser ut att trivas bra ihop.

Simon och Oliva har förlovat sig – modiga frieriet

I november bestämde sig Simon för att sluta använda Instagram. I samband med detta avföljde han Oliva, något som väckte spekulationer bland följarna som då spekulerade kring om relationen var över. Så var inte fallet, Oliva bekräftade nämligen i ett meddelande till Hänt att paret fortsatt var tillsammans trots Instagram-beslutet.

”Vi båda vet vart vi står utan befogenheten att behöva följa eller inte följa varandra. Så han tog bort mig helt för att fokusera på mig i livet helt utan allt det ytliga. Och jag tog bort han för att han inte är aktiv”.

Sedan en tid tillbaka har Simon startat upp kontot igen och i ett nytt inlägg kan han avslöja en stor nyhet, han har nämligen friat till Oliva. Det är däremot inte bara verbalt som frågan har ställts utan Simon har tagit det modliga beslutet att föreviga frågan genom en tatuering på sina fingrar.

”Vill du gifta dig med mig? Oliva Sofia Louise Hallman”, står intatuerat på två av fingrarna.

På den andra bilden i inlägget avslöjas Olivas svar som symboliseras av två händer med varsin förlovningsring på.

Simons egna ord om bröllopsplanerna

När Hänt når Simon berättar han mer om det stora ögonblicket och nerverna inför att frågan skulle ställas.

”Det kändes bra och självklart som en nervvrak. Det är nånting otroligt stort och väldigt symboliskt för vår kärlek till varandra. Vill att hon ska veta att hon är min sista någonsin i livet. Det är en äkta tatuering. Jag är ju sådär tvärdum i huvudet så vad kan gå fel med en tatuering då. Olivia blev väldigt chockad men otroligt glad”, skriver Simon i ett meddelande.

När det vankas bröllop återstår att se, just nu fokuserar paret på förlovningen.

”Inte direkt några planer så, men vi har väl diskuterat hur vi önskar att det skall vara. Helst inom 2 år. Men livet är livet och vi har lite saker vi vill bocka av innan”.

Stort grattis önskar vi till det nyförlovade paret!

LÄS OCKSÅ: Emma Krokdals föräldrar om åldersskillnaden med Dolph Lundgren

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

LÄS OCKSÅ: Ebba Busch bryter tystnaden om romansryktet med Marko Lehtosalo

FRÅN FÖRSTASIDAN