Bachelor-Simon Hermanssons nya kärlekslycka

Bachelor-Simon har träffat nya flickvän.

Bachelor-Simon fann inte kärleken i programmet – men utanför.
Nu berättar han om sin nya flickvän för Hänt.
– Jag är helt jävla såld som det där fyndet man hittar på loppis, säger han.

Simon Hermansson, 29, var en av två bachelors i fjol i TV4:s populära dokusåpa Bachelor. Det blev i vanlig ordning ett program fyllt av tårar, kärlek och dramatik och Simon valde mellan Isabella Larka, 30, och Patricia Hanjikova, 24, men det blev Patricia som fick den sista rosen. En chockad Isabella Larka fick åka hem till Sverige ensam.

Efter att tv-kamerorna slocknade avslutade dock Simon och Patricia sin relation snabbt och istället tog Simon upp kontakten med Isabella igen. De började dejta och de sågs flitigt på varandras sociala medier – bland annat firade de jul ihop. För en tid sedan skrev Isabella på sin Instagram att hon avslutat relationen då han skulle lotta ut en dejt med sig själv via ett samarbete. När Hänt pratade med Simon om detta stämde sa han att det dock inte var hela sanningen.

– Jag förstår hennes reaktion och handlingar över att jag skall göra ett samarbete med ett företag angående alla hjärtans dag dejt. Förstår det fullt ut. Men det är mer än så som är anledning till att vi inte är ett par idag. Varav något jag i respekt mot allas parter ej kommer nämna. Jag lägger inte någon energi på dålig energi. Jag tycker fortfarande om Bella och hon kommer alltid ha en plats i mitt hjärta oavsett, sa han då.

Men nu har det vänt för Simon Hermansson – som verkar upp över öronen förälskad i en ny kärlek. Det är Olivia Hallman som vunnit hans hjärta. På en story på Instagram skriver han om sina känslor för henne:

”Jag önskar att jag hade kunnat hålla det hemligt, men jag kan inte. Det är en tjej som fångat mitt hjärta, det gick fort, det sa bara klick. Tappar ord när jag tänker på henne. Hon får mig att skratta som ingen annan.Jag ler ständigt även om jag försöker sluta. Jag har dykt så djupt nu att jag aldrig mer vill simma upp igen. Här passar jag perfekt. Det är knäppt hur fort det gick men när det är rätt så är det. Så som jag tittar på dig, så har jag velat känna i flera år”, skriver han till en bild på paret.

Simon Hermansson publicerade även en bild på sin nya flickvän Olivia.

Simon Hermanssons ord om Olivia

När Hänt kontaktar Simon är han oerhört glad över att ha funnit sin stora kärlek.

– Jag hade lagt allt på is och givit upp på att ens få en tanke att träffa någon. Sen kom hon, helt oväntat in på en tatueringsstudio och det sa bara klick med stora bokstäver. Har aldrig känt såhär bra med någon såhär snabbt. Hon heter Olivia, säger han.

Att han är upp över öronen förälskad råder det ingen tvekan om.

– Jag är helt jävla såld som det där fyndet man hittar på loppis, säger han.

FOTO: Privat/Instagram

SENASTE NYTT!