Josephine Qvist vill bli Sveriges Bachelorette

Snart kommer första säsongen av Bachelorette att sändas i Sverige.
Nu berättar Josephine Qvist att hon gärna blir programmets huvudperson.
”Håll alla tummar och tår för mig”, skriver hon.

Realityprofilen och influencern Josephine Qvist känner många igen efter hennes medverkan i realityprogrammet Ex on the beach.

Hon har nu även blivit stort på Instagram och Youtube samt så har hon den populära podden Sweet but psycho tillsammans med sin vän Elin ”Woodie” Skog på Spotify.

Nu vill hon inget hellre än att vara TV4:s bachelorette, när kanalen nu kommer att låta en kvinna stå i centrum och söker singlar.

Sedan premiären av Bachelor Sverige har tittarna efterfrågat en svensk version med en kvinna som letar efter kärlen istället för en man. Häromdagen meddelade TV4 att Bachelorette Sverige väntas ha premiär hösten 2021.

LÄS MER: Bandet The Ark gör comeback – Ola Salos egna ord

– Det är tydligt att tittarna efterfrågat det här och vi kan bara hålla med dem om att det verkligen är dags för en Bachelorette att ta plats. Därför känns det extra roligt att presentera den här glada nyheten. Nu måste vi bara hitta en singelkvinna som är redo för sitt livs äventyr – och för att hitta den stora kärleken, säger Catrin Magnusson, exekutiv producent, i ett pressmeddelande.

Josephine Qvist vill bli Bachelorette

Nu berättar Josephine att hon är oerhört intresserad av att bli Bachelorette. På sin Instagram skriver hon att hon ska sätta sig och ansöka om att delta i programmet.

”Det rasar in pepp och "SÖK DÅ" meddelande. Jag älskar er! Ska sätta mig och söka nu. Håll alla tummar och tår för mig", skriver hon på sin Instagram med en printad bild på alla meddelanden hon fått in från sina följare.

Till Hänt berättar hon mer om valet att ansöka.

– Jag kommer självklart söka. Är så otroligt taggad på att en kvinna ska få vara oavsett vem det blir så är jag superglad. Men jag håller alla tummar och tår för att de vill ha mig.

”Svårt att hitta kärleken”

Till Aftonbladet säger Josephine att hon redan hintat om detta innan det blev en officiell nyhet.

– TV4 har ju inte haft det i Sverige, de har ju bara haft ”Bachelor” hela tiden, och jag har sett på deras Instagram att folk har varit trötta på att det alltid är män och sagt att de vill se en kvinna. Så jag har lagt ut på Instagram en gång om att de borde ha en kvinna och att jag så gärna vill bli den personen. Mina följare har då börjat pusha väldigt mycket.

Hon förklarar även vad det är som lockar med just Bachelorette av alla tv-program.

– Det är så många olika anledningar. Jag känner delvis att jag har svårt att hitta kärleken. Jag är redo att träffa någon och känner mig mogen för det och säker i mig själv. Jag har gått igenom ett tufft break up och har vuxit i mig själv efter det. Men jag tycker att det är så himla svårt att träffa någon. Det här vore en perfekt push för mig och en chans att hitta drömkillen, säger hon till tidningen.

LÄS OCKSÅ: Newkid i tårar i Så mycket bättre – efter samtalet med mamman

LÄS OCKSÅ: Sanningen om Benjamin Ingrosso och Silvana Imams relation