Därför har Bachelor-Simon Hermansson avföljt flickvännen Olivia

Olivia Hallman och Simon Hermansson

Simon Hermansson och Olivia Hallman träffades strax efter att Bachelor 2019 haft säsongsavslutning på tv.
För ett par veckor sedan avföljde de varandra på Instagram – nu förklarar Olivia anledningen till detta.
– Gjorde ett aktivt val, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

I Bachelor 2019 fick tittarna följa Simon Hermanssons, 30, jakt på den stora kärleken. Han fick upp ögonen för flera tjejer i programmet men det blev slutligen Patricia Hanjikova som fick den sista rosen.

Patricia och Simons relation blev dock inte långvarig. Kort efter att de kom hem till Sverige efter inspelningen av realitysåpan bestämde de sig för att gå skilda vägar och Simon insåg att han hade starkare känslor för Isabella Larka, som han valde bort i Bachelor.

Inte heller Isabella och Simons romans varade för evigt. De gick på ett par dejter innan de insåg att de inte var menade för varandra.

Simon Hermanssons lycka med Olivia

Simon Hermansson gav dock inte upp hoppet om kärleken och i vintras avslöjade han att han träffat den rätta. Den lyckligt utvalda visade sig vara Olivia Hallman.

– Jag hade lagt allt på is och givit upp på att ens få en tanke att träffa någon. Sen kom hon, helt oväntat in på en tatueringsstudio och det sa bara klick med stora bokstäver, har Simon tidigare berättat för Hänt.

Olivia och Simon har sedan dess öppet delat med sig av sina starka känslor för varandra. De båda har barn sedan tidigare relationer och alla verkar gå väldigt bra ihop med varandra.

”Min familj. Svårt att verkligen förstå hur lyckligt lottad man egentligen är. Er dör jag för!”, har Simon tidigare skrivit på Instagram.

Därför slutar Simon med Instagram

I oktober gjorde Simon Hermansson en stor förändring i sitt liv. Han gick från att uppdatera sitt Instagram-konto dagligen till att helt sluta lägga upp inlägg. Två veckor senare fick följarna en förklaring till detta.

”Ni får ursäkta mig ni som följer detta konto men jag har en resa inom mig som jag behöver göra. Den resan är den största & viktigaste jag kommer göra”, skrev han i slutet av oktober.

Bachelor-profilen har alltså bestämt sig för att skifta fokus och lägga sociala medier bakom sig på obestämd tid.

Oliva Hallmans nya ord om relationen

I samband med att Simon slutade använda Instagram valde han och flickvännen Olivia att avfölja varandra. Följarna har sedan dess undrat hur det egentligen står till mellan dem.

I ett meddelande till Hänt förklarar Olivia Hallman att hon och Simon fortfarande är ett par. Anledningen till att de inte följer varandra längre är helt enkelt eftersom Simon Hermansson inte använder Instagram.

”Simon gjorde ett aktivt val att inte vara aktiv på sociala medier för att han kände att det var dags att vända bland och fokusera på annat i livet”, skriver Olivia och fortsätter sedan:

”Vi båda vet vart vi står utan befogenheten att behöva följa eller inte följa varandra. Så han tog bort mig helt för att fokusera på mig i livet helt utan allt det ytliga. Och jag tog bort han för att han inte är aktiv”.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram