LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bachelor-Idas barnbesked med Sebastian – nu avslöjar de sanningen

31 maj, 2022 
Bachelor Sabastian Ida
Sebastian och Ida fann varandra i fjolårets Bachelor.
Nu firar de ett år tillsammans.
Dessutom avslöjar de det efterlängtade barnbeskedet.
Annons
Bachelor-Sebastian och Ida firar ett år – avslöjar lyxiga planernaBrand logo
Bachelor-Sebastian och Ida firar ett år – avslöjar lyxiga planerna

En av våra två bachelors i förra årets säsong av det populära programmet hittade verkligen sin kärlek. Nämligen Sebastian Martinsson som gav sin sista ros till Ida Nordfors.

Och nog sprudlar kärleken än idag. Nyligen såg vi paret vara ute och resa i Italien tillsammans och de visar stolt upp sin kärlek på sociala medier.

Så tacksam för Italien, den här resan och den här killen” skriver Ida på hennes Instagram.

Tvingades dejta i smyg efter inspelningarna

När det lyckliga nyförälskade paret kom hem till Sverige igen efter att Ida fått den sista rosen av Sebastian tvingades de dejta i smyg för att inte avslöja något i programmet.

Annons

– Vi har varit innanför stängda dörrar hela tiden och har inte vågat gå ett steg utanför dörren, säger Ida till Aftonbladet och Sebastian fyller i.

– Ibland har man fått smyga in till henne utan att någon ser en. Du anar inte vilka typer av kamouflage jag har kört på, säger Sebastian och skrattar.

Under det här första året så har Sebastian bott i Södertälje och Ida i Stockholm. Men på Idas Youtube-kanal avslöjar hon att de nu tar det stora steget att bli sambos. Sebastian kommer nämligen till sommaren att flytta in hos Ida.

Nu avslöjar paret barnbeskedet alla väntat på

Häromveckan firade paret ett år tillsammans och det firades med en resa till Italien. De visar stolt upp varandra och sin lycka.

Något som det också spekulerats kring hos tittarna är om paret planerar att skaffa barn – och isåfall när. Detta är något paret svarar på i deras senaste video på Youtube när frågan om barn är långt borta dyker upp.

– Nej det skulle jag inte säga. Det är ju inte imorgon, men inte heller om fem år, säger Ida och Sebastian håller med.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Youtube

Annons