ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bachelor-Idas kris – egna orden om tunga kampen: ” Svårt att ta mig ur sängen”

05 feb, 2022 
Sebastian Martinsson och Ida Nordfors

Ida Nordfors fick Sebastian Martinssons sista ros i Bachelor 2021.
Nu öppnar Ida upp om den kamp hon genomgått på senaste.
– Det har varit tufft, säger Ida till Hänt.

Annons
Julia Franzéns nya kille efter Bachelorette – Se klippet härBrand logo
Julia Franzéns nya kille efter Bachelorette – Se klippet här

Sebastian Martinsson, 28, sökte kärleken i Bachelor 2021 – och tur var väl det för tack vare programmet hittade han sin Ida Nordfors, 24. Det var under hektiska veckor i Grekland som kärlek uppstod mellan de två turturduvorna och inte ett öga var torrt när Ida fick den sista rosen i finalavsnittet. Till tittarnas stora lycka fortsatte kärleksresan på hemmaplan och paret har varit tillsammans sedan inspelningarna.

Ida Nordfors egna ord om livsförändringen: ”Tufft”

Med tv-medverkan kom även en stor följarskara på sociala medier, något som fick Ida att säga upp sig från jobbet och fokusera på sitt egna företag. Idag är det just sociala medier som Ida arbetar med, något hon tycker är kul med påfrestande.

Annons

– Över lag tycker jag att det har varit väldigt bra. Jag har jättefina följare sen har det varit någon liten procent som har varit lite hårda. Men så är det alltid tyvärr, säger Ida till Hänt och fortsätter:

– Det har varit tufft, när man inte är van vid det. Jag har valt att vara väldigt personlig då blir det ju mer personliga attacker också. Det är kanske lättare att komma åt en.

Inte nog med kritiska följare så kan Ida även uppleva en ensamhet i att arbeta utan kollegor.

– Jag ska försöka hitta andra att jobba med så man inte blir för mycket själv för jag iallafall mår inte bra av det, säger Ida.

Sjukdomskampen som inte ger med sig

Kärlekslivet däremot går strålande men nyligen drabbades Ida av covid. Sjukdomskampen tog dessvärre inte slut efter att hon tillfrisknat utan visar sig hänga kvar även efteråt. På Instagram delade Ida i dagarna en Instagram story där hon beskrev sitt mående.

”Alltså covid tog verkligen kål på mig.Har fortfarande svårt att ta mig ur sängen/orka någonting? Är sååå seg i kroppen. Urk”, skrev då Ida på Instagram.

För Hänt berättar nu Ida att hon iallafall är på bättringsvägen och att det främst är tröttheten som känns jobbig.

– Jag är trött liksom det är väl det. Det är egentligen inte svårare än så man man känner det i kroppen att man är tung.

Ida Nordfors

FOTO: TV4

Annons