Bachelor-Ida Nordfors svarar på gravidryktena med Sebastian Martinsson

Ida Nordfors och Sebastian Martinsson

Sebastian Martinsson och Ida Nordfors har varit ett par sedan de fann varandra i realityprogrammet Bachelor 2021.
Den senaste tiden har det florerat gravidrykten kring paret.
Nu väljer Ida att svara på spekulationerna.
”Jag är...”, avslöjar hon.
Bachelor-Simon och Sebastians tips till Julia Franzén
Slå på ljud

Sebastian Martinsson sökte kärleken i Bachelor 2021 och fann den. Den tjej som fick hans sista ros i programmet var nämligen Ida Nordfors, och de som följer paret på sociala medier vet att de är ett par än idag.

Följarna har nu börjat spekulera kring om paret valt att ta nästa steg i deras relation. De misstänker nämligen att Ida är gravid, något som hon själv väljer att svara på nu.

Sebastian Martinsson och Ida Nordfors kärlekssaga

Sebastian och Idas väg till kärlek var allt annat än enkel och under säsongens gång fick tittarna följa med under deras med- och motgångar. Men till slut stod det klart att det var Ida som fick Sebastians sista ros och lyckan var total.

Men sanningen är att det var nära på att deras kärlekssaga faktiskt inte hade blivit av. Faktum är att Ida inte alls hade någon plan på att medverka i programmet utan valde istället att kontakta Sebastian på Instagram. På grund av den kommande medverkan fick Sebastian inte svara på meddelandet, men istället berättade han om Ida för produktionen som i sin tur tog med henne i programmet.

Och idag misstänker vi att de båda är glada över Idas beslut att ställa upp i programmet!

Bachelor-Idas svar på gravidryktet med Sebastian

Efter inspelningen lämnade Ida och Sebastian Grekland som ett par, men då programmet inte hade börjat sändas än så kunde de inte visa sig offentligt ihop. Sebastian fick därför åka hem till Ida i smyg.

Men sedan säsongen tog slut har de fått återgå till ett normalt liv och kan nu ses tillsammans precis som vanligt.

I dagsläget bor de inte tillsammans och har inga planer på att bli sambors, men däremot har de samma visioner och framtidsplaner.

Ida har vid flera tillfällen haft så kallade frågestunder på sin Instagram där följarna har kunnat ställa frågor till tv-profilen.

I hennes senaste frågestund misstänker en följare att Ida är gravid, något som hon snabbt dementerar. Däremot avslöjar hon att det finns en förhoppning om att skaffa barn med pojkvännen i framtiden.

Prinscreen från Ida Nordfors Instagram.

Nej jag är inte gravid och planerar inte att bli inom kort heller! Däremot längtar jag till den dagen jag förhoppningsvis är gravid. Men det är en annan femma”, skriver hon.

LÄS OCKSÅ: Julia Bergmans tuffa kamp efter nya missfallet – följarnas oro

LÄS OCKSÅ: Tittarnas kritik efter upptäckten i Tillsammans mot cancer-galan 2022

FOTO: Ida Nordfors/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN