LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Julia Bergmans tuffa kamp efter nya missfallet – följarnas oro

11 jan, 2022 
Julia Bergman
Julia Bergman har öppenhjärtigt berättat att hon drabbats av ännu ett missfall.
Nu berättar hon om den svåra kampen.
”Börjar kännas otroligt påfrestande psykiskt”, skriver Julia på Instagram.
Annons
Ellinor kämpar på med amningen: ”Psykiskt svårt”Brand logo
Ellinor kämpar på med amningen: ”Psykiskt svårt”

Julia Bergman blev känd för flera år sedan då hon medverkade i serien Unga mammor tillsammans med sin förstfödde son. Sedan dess har det hänt en hel del, hon har bland annat fått två barn till ihop med kärleken, tillika hockeyproffset, Dennis Everberg.

Julia, som idag dessutom är en mycket uppskattad influencer, berättade nyligen att hon drabbats av missfall. Nu redogör hon för följarna om måendet och stöttas efter orden.

Julia Bergman: ”Jag kommer behöva medicin”

Ett par dagar efter nyår valde Julia att publicera en bild och text om missfallet. Hon förklarade då att hon har var väldigt ledsen och att det blivit flera turer till gynekologen under julen. Julia Bergman avslutade texten med att hon önskar att slippa medicinsk hjälp.

Efter det att Unga mammor-profilen öppenhjärtigt berättat om missfallet publicerade hon en video där hon tackar sina följare för allt stöd. Hon gav även en uppdatering om att hon kommer behöva ta medicin.

Annons

”Jag var på gyn idag och tyvärr har det inte börjat komma ut av sig själv så jag kommer behöva medicin. Jag valde att inte ta den idag eftersom Milan ska opereras imorgon och jag bill hemskt gärna vara med på den”, skriver Julia på Instagram intill sin video.

Hon fortsätter: ”Så imorgon när han opereras får jag springa ner till gyn och ta en tablett och sen får jag två tabletter till att ta hemma två dagar efter det tycker det känns jobbigt att behöva ta medicin så skulle gärna vilja höra era historier om det för när jag fick mitt förra missfall kom allt ut utan medicin eller förvarning..”

Julia om måendet – följarnas oro: ”Detta är ju psykisk tortyr”

Julia har nu meddelat att hennes tid för ett nytt ultraljud har blivit framflyttat. Hon beskriver det som otroligt påfrestande och stöttas nu av sina följare.

”Fortfarande ingenting… ringde till gyn imorse som flyttade fram mitt ultraljud från den 17/1 till på onsdag istället (alltså 12/1). Börjar kännas otroligt påfrestande psykiskt att det inte bara vill komma ut.. vill inte heller gå så långt hemifrån ifall det skulle börja.. Dennis var så gullig att han åkte och köpte ett tv-spel till oss så vi kan underhålla oss lite medan vi går och väntar. ÄLSKAR!!”

Annons

En mängd följare skickar nu sina styrkekramar till Julia.

Härligt med stöd hemifrån men otroligt jobbigt och läskigt kan jag tänka mig att bara gå där hemma å vänta å vänta, lycka till nu snart är allt borta och löst och du kan blicka framåt igen”, skriver en följare i en kommentar.

Så sjukt jobbig att bara tvingas vänta ut allt. Ett missfall är ju nog så jobbigt att gå igenom och det måste ju kännas jobbigare då kroppen inte vill sammarbeta nu”, hälsar en annan.

”Detta är ju psykisk tortyr”, skriver en trejde.

Hänt har sökt Julia Bergman för en kommentar.

FOTO: Viafree

Annons