LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Unga mammor-Julia Bergmans son Milan har opererat sig

05 jan, 2022 
Julia Bergman
Julia Bergmans son Milan har opererat sig.
Följarna har oroligt undrat va det är som hänt – vilket Julia nu ger ett svar på.
”Förundras ofta över hur bra han tar allt, hur cool han är och hur han alltid lyckas ha ett leende på läpparna även i stunder som dessa.”
Annons
Här tränger sig kungen förbi kronprinsessparet under Nobelfirandet 2021 – Se klippet härBrand logo
Här tränger sig kungen förbi kronprinsessparet under Nobelfirandet 2021 – Se klippet här

Julia Bergman, 26, och sonen Milan, 7, fångade tittarnas hjärtan när de medverkade i tv-serien Unga mammor.

Efter programmet har tittarna kunnat fortsätta följa Julia och Milan – då hon varit aktiv på både Instagram och Youtube där hon delat med sig av deras vardag.

Idag är Julia en framgångsrik influencer och hon är tillsammans med hockeyproffset Dennis Everberg, 30. Paret köpte under 2020 ett hus i Ängelholm som har totalrenoverats. På Instagram har följarna kunnat följa med på husresan. Året innan husköpet, närmre bestämt i april 2019 blev även Dennis och Julia föräldrar till sitt första gemensamma barn, dottern Zelda.

Julia Bergman blev trebarnsmamma

I fjol kom parets andra barn, vilket blev Julias tredje. I ett meddelande till Hänt avslöjade då Julia dotterns unika namn:

”Så många som frågat om hennes namn och nu är det helt bestämt. Säg hej till ILSE och vår sjätte familjemedlem”, skrev hon då.

Annons

Milans operation – mamma Julias ord

Nu har sonen Milan opererat sig – vilket Julia berättat om på sin Instagram-story. Detta gjorde att många följare undrade vad som hänt och varför han behövt operera sig, vilket Julia nu svarar på i ett inlägg på Instagram.

”Alltså huuuur cool får man vara? Denna kille, han är något alldeles extra. Förundras ofta över hur bra han tar allt, hur cool han är och hur han alltid lyckas ha ett leende på läpparna även i stunder som dessa det har gått bra idag. De har förlängt en av vadernas muskler och han ska nu har gips (som han kan gå med) i ca 6 veckor. ”

Hon fortsätter:

”Han kan och får gå på det när han vill men har inte velat göra det ännu. Så just nu tar han sig fram genom att krypa, bli buren eller använda sig av rullstolen riktig goding detta!! Tack alla som har skrivit och hälsat till Milan idag”.

Annons