LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hanna Hedlunds och Martin Stenmarcks nya beslut för barnen efter skilsmässan

05 jan, 2022 
MARTIN STENMARCK, HANNA HEDLUND
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck gick skilda vägar i somras och har sedan dess levt ett varannan-vecka-liv.
Nu berättar Hanna att de även tagit ett beslut när det gäller kommande nyårsfiranden.
Annons
Bonde-Susanna om likheterna mellan sonen Tor och HannesBrand logo
Bonde-Susanna om likheterna mellan sonen Tor och Hannes

Hanna Hedlund, 46, och Martin Stenmarck, 49, var ett par i ungefär 23 år och har barnen Ida, 17, Love, 15, och Saga, 9, ihop.

Det var i somras som Hanna och Martin avslöjade att de valt att gå skilda vägar. I ett ärligt inlägg på Instagram berättade det forna paret om beslutet men att de alltid kommer fortsätta göra allt för sina barns skull.

Det visade sig också att Hanna och Martin redan hade bott isär i sex månaders tid och vid avslöjandet hade de kommit fram till att det ska fortsätta på det viset.

Sedan dess har ex-makarna haft barnen varannan vecka – något som verkar funka bra, har Martin berättat för Hänt.

– Det funkar bra, det gör det, sa han till Hänt i höstas.

Hanna Hedlund om att fira jul med exet Martin Stenmarck

Hanna och hennes väninna Jessica Wahlgren, 46, har nyligen startat en podcast där de pratar om det mesta som händer i deras liv. Både Jessica och Hanna är separerade från sina barns pappor och båda firade jul ihop med sina ex.

Annons

Jessica var hemma hos Pernilla Wahlgren, 54, med sitt ex Linus Wahlgren, 44, en tradition som de haft de senaste åren. Men för Hanna var det första gången hon firade jul med Martin, som numera är hennes ex.

– Det lyckades vi med. Sen får vi se den dagen då det är andra personer inblandade med, då får man se då hur det blir, sa hon då i podden.

Men att skilja sig är inte det enda Hanna varit med om under 2021. I ett inlägg på Instagram berättade hon nyligen om andra insikter, som till exempel att bo själv.

”2021 vilket år du var! Jag kom in på Stockholms universitet socionomlinjen, och fick skjuta upp studierna. Jag dansade som aldrig förr och vann personliga segrar som jag aldrig trodde jag skulle göra. Jag klarade av att bo själv och började tycka om det. Jag fick resa. Jag fick börja jobba. Jag fick sluta jobba. 2021 lärde mig att jag klarar av det jag inte tror jag kan.”, skriver hon på Instagram.

PERNILLA WAHLGREN HAR HYBRIS
Hanna är en del av Pernilla Wahlgrens show. Jessica är deras make up-artist och är alltid med på turnéerna, fast bakom scenen.

Hanna Hedlunds beslut för barnen – efter skilsmässan

Men nu är julen förbi och istället var det nyåret som diskuterades i podden. Hanna berättar att det var ett trevligt firande med barn och familjevänner. Men inför nästa nyårsafton har hon och Martin tagit ett nytt beslut för barnen.

Annons

– Nästa år blir det nyår utan barn, för vi har bestämt att vi ska ha varannan, säger Hanna i podden.

Men även på denna punkt finns en viss rädsla över att hon inte kommer klara det. Därför vill hon gärna göra något med Jessica, som också är utan barn nästa nyår, och helst ska det vara något vuxet.

– Då kan man ju göra någonting som inte alls är barn-förknippat, så att det inte blir något ledsamt. För så kan jag tänka mig att det blir de första åren, när man har sin första nyår utan barn och så vidare, förklarar Hanna.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons