LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Julia Bergman om nya missfallet – stora sorgen efter graviditeten

04 jan, 2022 
Johanna Alm
Julia Bergman
Julia Bergman är mamma till barnen Zelda, Ilse och Milan.
Nu berättar Unga mammor-profilen att hon har varit gravid ännu en gång, men drabbats av missfall.
”Jag fick panik”, förklarar Julia på Instagram.
Annons
Julia Bergman avslöjar: Så träffades jag och Dennis EverbergBrand logo
Julia Bergman avslöjar: Så träffades jag och Dennis Everberg

Julia Bergman blev ett känt ansikte för många när hon medverkade i programmet Unga mammor som gick på TV3 och har därefter synts i flera olika offentliga sammanhang – hon har till och med fått en egen tv-serie med namn Julia, Milan & Zelda.

Julia har idag två döttrar med hockeyproffset Dennis Everberg, Zelda och nyfödda Ilse, som kom till världen i februari tidigare i år. Hon har även sonen Milan från en tidigare relation.

Därför försvann Julia Bergman från Youtube

Julia startade sin Youtube-kanal för drygt fyra år sedan och har genom åren uppdaterat sina över 60 000 prenumeranter om sitt och familjens liv.

Men så plötsligt slutade hon att lägga ut videor och Julia lös med sin frånvaro på kanalen. Efter en paus på drygt fem månader la hon ut en video där hon förklarade anledningen bakom hennes plötsliga försvinnande.

Sonen Milan hade nämligen börjat skolan, något som tagit upp mycket av Julias tid.

Annons

– Mitt jobb har fått lida lite. Jag har behövt prioritera annat. Men tro mig, det enda jag vill är att uppdatera er och göra videos, sa hon då som en förklaring till frånvaron.

Julia Bergmans hjärtskärande ord efter missfallet

I början av sommaren 2021 gick Julia ut med de omskakande nyheterna att hon varit med om ett missfall. På sin Instagram delade hon öppenhjärtligt med sig av sorgen efter tragedin.

Och nu har det ofattbara inträffat igen, Julia har drabbats av ännu ett missfall. Intill en bild på ett ultraljud berättar Julia Bergman om den stora sorgen.

”Gravid igen… TRODDE VI…missfall igen och tänk att jag hade det på känn redan innan allt detta började..Under julen och slutet av året har det varit många vändor till gynakuten. Första gången den 22 december för att jag hade väldigt ont i ena sidan av magen. De ville kolla så att det inte var utomkvedshavandeskap. Det var det inte utan det fanns ett litet embryo där hjärtat tickade på och vi blev så glada för jag hade redan en så dålig känsla att jag blev chockad när jag såg att där var något… 23 december, började blöda, som mens ungefär.. 25 december åkte in igen. Samma sak, ett hjärta som tickade på MEN man kunde se att blodet kom från livmodern. Det positiva då var att hjärtat tickade på friskt. 30 december var jag trött på blödandet (inga klumpar eller någonting, bara rinnande blod). Graviditeten var kvar men jag såg klart och tydligt att hjärtat inte slog mer. När läkaren bekräftade det jag såg så brast det… aj mitt hjärta Hann inte tänka så mycket mer på det eftersom jag bokat hotell för mig och Dennis och förberett hans överraskningsfest eftersom han fyllde 30”, skriver hon och fortsätter:

Annons

”Kvällen den 1 januari så kom första paniken. Jag var så ledsen och så förtvivlad. Tänk själv.. Vi ville ha något så himla mycket men fick inte det och ändå är det kvar i min kropp, jag fick panik, klaustrofobi i min egen kropp!

Nu hoppas Julia att allting ska gå så smidigt som möjligt i denna svåra tid.

”Imorgon så åker jag dit igen för att kolla hur allting ligger till. Jag hoppas att det är på väg ut av sig själv som förra gången och att jag slipper få medicinsk hjälp.”

Hänt har utan framgång sökt Julia Bergman för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV3

Annons