Därför försvann Unga mammor-profilen Julia Bergman från Youtube

Julia Bergman

Julia Bergman var förr en flitig youtuber.
Men de senaste fem månaderna har hon inte uppdaterat någonting – förrän nu.
Läs om anledningen bakom beslutet här!

Julia Bergman slog igenom i programmet Unga mammor som gick på TV3 och har därefter synts i flera olika offentliga sammanhang – hon har till och med fått en egen tv-serie med namn Julia, Milan & Zelda.

Julia har idag två döttrar med hockeyproffset Dennis Everberg, Zelda och nyfödda Ilse, som kom till världen i februari tidigare i år. Hon är även sonen Milan från en tidigare relation. Hela familjen är bosatta i Ängelholm och på Julias sociala medier brukar följarna få ta del av familjens vardag i Skåne.

Benjamin utomlands med okänd kvinna – nya bilderna

Julias son Milan har börjat skolan

Julia berättade i slutet av augusti att hon inte kunde hålla tillbaka tårarna när Milan skulle börja skolan.

”Imorgon klockan 08:05 är han en skolpojke (jaaa tårarna rinner redan nu när jag bara skriver). Jag är så glad, så stolt och så förväntansfull över vad han ska få vara med om och allt han ska lära sig! Nu går vi och lägger oss så vi hinner ha en lång frukost innan SKOLSTART. Godnatt”, skrev Julia Bergman på Instagram inför skolstarten.

Och skolstartarten verkar ha gått fint. I ett senare inlägg skrev Julia:

”Så grymt han klarat av skolan med nya kompisar, lärare salar och allt vad det innebär. Idag hade han träslöjd och imorgon blir det idrott, känns så galet att han har lektioner, han var ju nyss en bebis. De är tre elever i Milans klass och de jobbar med sitt individuella schema beroende på vad de behöver. Ska bli så himla att få följa och all personal verkar fantastisk. Vet att jag tjatar om det hela tiden men allvarligt… kan inte fatta att jag har en skolpojke”, skriver Julia Bergman i ett nytt inlägg på Instagram.

Därför försvann Julia Bergman från Youtube

Så att Julia haft fullt upp med alla barn och skolstart kan man förstå. Det märktes även på hennes Youtube-kanal där hon inte uppdaterat på fem månader – förrän nu. I videon berättar hon:

– Det var länge sen vi sågs.

– Milan har börjat i skolan. Du har fått så många vänner och lärare. Du har lektioner, säger hon och tittar på sin son.

Hon förklarar då även varför hennes jobb med sociala medier inte prioriterats.

– Mitt jobb har fått lida lite. Jag har behövt prioritera annat. Men tro mig, det enda jag vill är att uppdatera er och göra videos.

LÄS OCKSÅ: Bonde söker fru-David Kurtsson om varför han skickade hem alla tjejer

LÄS OCKSÅ: Tittarnas kritik efter kyssen mellan Erica och Mikael ”Backis” i Bonde söker fru

SENASTE NYTT!