LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Benjamin Ingrosso på resa i Berlin med artisten Louise Lindberg

02 dec, 2021 
LOUISE LINDBERG, BENJAMIN INGROSSO
Benjamin Ingrosso befinner sig i Berlin, men han är inte själv på resan. Han har nämligen sällskap utav en annan artist – som nu visar upp bilder från resan!
Annons
Benjamin Ingrossos känga mot Bianca Ingrosso efter skönhetsingreppen: “En helt annan tjej”Brand logo
Benjamin Ingrossos känga mot Bianca Ingrosso efter skönhetsingreppen: “En helt annan tjej”

Benjamin Ingrosso är en av Sveriges mest folkkära artister och de senaste åren har karriären gått som på räls.

Förra året ställde han upp i Så mycket bättre på TV4 och enligt honom själv så var det då han gick från "skitungen på Kanal 5", till en etablerad svensk artist.

Tidigare i år fick Benjamin svart på vitt att han är en riktigt framgångsrik artist. Han kunde nämligen kamma hem dubbla Rockbjörnar på Rockbjörnen 2021. Han blev Årets manliga artist men tog också hem priset i kategorin Årets svenska låt med låten Allt det vackra.

”Jag har nyss hört absolut det bästa jag hört!!! Tårarna rann på mig mitt hjärta. Du är ett geni.”, skrev Emilio då.

Benjamin Ingrossos dejtingrykte med influencern Lovisa

Musiken är med andra ord något som Benjamin brinner rejält för och som han gärna pratar om. Något annat som han är desto mindre öppen om är när det kommer till kärlekslivet och att dejta.

Annons

I sex år var Benjamin ihop med ex-flickvännen Linnea Widmark. Men för drygt två år sedan gick det forna paret ut med att de valt att gå skilda vägar.

Sedan dess har han, vad vi vet, varit singel. Men nyligen kunde Hänt ta del av tips som berörde Benjamin: att han ska ha varit på middag med influencern Lovisa Fåhraeus.

De båda två sågs på restaurangen Beirut cafe, på Östermalm i Stockholm, där de åt mat och drack bubbel tillsammans. Lovisa postade även bilder från kvällen – som intygar att Hänts tipsare verkar ha rätt med vad de såg för härlig dejt. Se bilderna här!

Benjamin lämnar Sverige – med sångaren Louise

Nu är Benjamin dock inte längre kvar i Stockholm. Nu befinner han sig nämligen i Tyskland, kanske för att skriva musik, då han varit där tidigare för musikens skull. Den här gången har Benjamin sällskap utav åtminstone en person, nämligen den kvinnliga artisten Louise Lindberg.

Annons

Under tisdagskvällen visade Louise upp bilder på massa olika desserter och efter maten gick hon och Benjamin runt på gatorna i Berlin. Bland annat stannade de till för att lyssna på en gatumusikant.

LOUISE LINDBERG
Det blev i vanlig ordning en och annan dessert. Benjamin älskar efterrätter.
LOUISE LINDBERG
Louise filmade en glad Benjamin på Berlins gator.
BENJAMIN INGROSSO
Benjamin valde även att "reposta" Louises videoklipp.

Louise är också signad av skivbolaget TEN Music Group men hon verkar inte riktigt ha fått sitt stora genombrott än. På Instagram har Louise ungefär 1800 följare.

På skivbolagets hemsida går det att utläsa att Benjamin och Louise nyligen jobbat med varandra.

Hänt har sökt TEN Music Group utan framgång.

FOTO: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet, INSTAGRAM

Annons