Benjamin Ingrosso på resa i Berlin med artisten Louise Lindberg

LOUISE LINDBERG, BENJAMIN INGROSSO

Benjamin Ingrosso befinner sig i Berlin, men han är inte själv på resan. Han har nämligen sällskap utav en annan artist – som nu visar upp bilder från resan!

Benjamin Ingrosso är en av Sveriges mest folkkära artister och de senaste åren har karriären gått som på räls.

Förra året ställde han upp i Så mycket bättre på TV4 och enligt honom själv så var det då han gick från "skitungen på Kanal 5", till en etablerad svensk artist.

Tidigare i år fick Benjamin svart på vitt att han är en riktigt framgångsrik artist. Han kunde nämligen kamma hem dubbla Rockbjörnar på Rockbjörnen 2021. Han blev Årets manliga artist men tog också hem priset i kategorin Årets svenska låt med låten Allt det vackra.

Nyligen släppte han också en jullåt som rörde pappa Emilio Ingrosso till tårar.

”Jag har nyss hört absolut det bästa jag hört!!! Tårarna rann på mig mitt hjärta. Du är ett geni.”, skrev Emilio då.

Avslöjar
Tareqs kärlekslycka – nya relationen avslöjad

Benjamin Ingrossos dejtingrykte med influencern Lovisa

Musiken är med andra ord något som Benjamin brinner rejält för och som han gärna pratar om. Något annat som han är desto mindre öppen om är när det kommer till kärlekslivet och att dejta.

I sex år var Benjamin ihop med ex-flickvännen Linnea Widmark. Men för drygt två år sedan gick det forna paret ut med att de valt att gå skilda vägar.

Sedan dess har han, vad vi vet, varit singel. Men nyligen kunde Hänt ta del av tips som berörde Benjamin: att han ska ha varit på middag med influencern Lovisa Fåhraeus.

De båda två sågs på restaurangen Beirut cafe, på Östermalm i Stockholm, där de åt mat och drack bubbel tillsammans. Lovisa postade även bilder från kvällen – som intygar att Hänts tipsare verkar ha rätt med vad de såg för härlig dejt. Se bilderna här!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Benjamin lämnar Sverige – med sångaren Louise

Nu är Benjamin dock inte längre kvar i Stockholm. Nu befinner han sig nämligen i Tyskland, kanske för att skriva musik, då han varit där tidigare för musikens skull. Den här gången har Benjamin sällskap utav åtminstone en person, nämligen den kvinnliga artisten Louise Lindberg.

Under tisdagskvällen visade Louise upp bilder på massa olika desserter och efter maten gick hon och Benjamin runt på gatorna i Berlin. Bland annat stannade de till för att lyssna på en gatumusikant.

LOUISE LINDBERG

Det blev i vanlig ordning en och annan dessert. Benjamin älskar efterrätter.

FOTO: INSTAGRAM
LOUISE LINDBERG

Louise filmade en glad Benjamin på Berlins gator.

FOTO: INSTAGRAM
BENJAMIN INGROSSO

Benjamin valde även att "reposta" Louises videoklipp.

FOTO: INSTAGRAM

Louise är också signad av skivbolaget TEN Music Group men hon verkar inte riktigt ha fått sitt stora genombrott än. På Instagram har Louise ungefär 1800 följare.

På skivbolagets hemsida går det att utläsa att Benjamin och Louise nyligen jobbat med varandra.

Hänt har sökt TEN Music Group utan framgång.

LÄS OCKSÅ: Christer Sjögren sjuk – får ställa in konserten med Vikingarna

LÄS OCKSÅ: Robin förolämpad efter orden – Pernillas känga mot artisten

FOTO: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!