AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Benjamin Ingrossos dejtingrykte med influencern Lovisa Fåhraeus

20 nov, 2021 
Benjamin Ingrosso och Lovisa Fåhraeus
Benjamin Ingrosso har så vitt vi vet varit singel sedan uppbrottet från exet Linnea Widmark.
Men nu har han setts dejta en influencer – vilket Hänt fått både bilder och tips om.
Se bilderna här!
Annons
Bianca Ingrossos ärliga ord om Pernilla Wahlgrens relation till Kristin KaspersenBrand logo
Bianca Ingrossos ärliga ord om Pernilla Wahlgrens relation till Kristin Kaspersen

Benjamin Ingrosso hade en sex års lång relation med exet Linnea Widmark. Det forna paret gick under våren 2019 ut med att de valt att gå skilda vägar.

Sedan dess har Benjamin både uttalat sig och sjungit om sin hjärtesorg – bland annat i TV4:s populära program Så mycket bättre.

– Vi var tillsammans sex år så det var hela min uppväxt, sen åkte hon utomlands och blev kär i någon annan. Så gjorde vi slut över telefon, sa han då.

Benjamin Ingrosso: ”Kände en klump i halsen”

Många låtar som Benjamin skrivit har handlat om just Linnea och uppbrottet. I Rix Morronzoo har han berättat att det blev lite väl mycket fokus på Linnea och den jobbiga tiden efter de gått skilda vägar i Så mycket bättre.

– Känslorna kom så jävla mycket där borta, jag var lite emotionell och jag hade inte pratat om mitt ex på det sättet. Jag kände från ingenstans en klump i halsen, sa han då.

Benjamin Ingrossos dejtingliv – romansryktet med influencern Lovisa Fåhraeus

Sedan dess har han, vad vi vet, varit singel. Men nu har Hänt tagit del av tips som berör den unge artisten: att han ska träffa influencern Lovisa Fåhraeus.

Annons
Lovisa som sågs ute tillsammans med Benjamin.

Lovisa är 22 år gammal och kommer från Piteå och på Instagram har hon över 10 000 följare och följs av andra influencers och kändisar – där bland syns Benjamin Ingrosso.

De båda två sågs på restaurangen Beirut cafe, där de åt mat och drack bubbel tillsammans. Lovisa postade även bilder från kvällen – som intygar att Hänts tipsare verkar ha rätt med vad de såg för härlig dejt. Se bilderna här:

Hänt har sökt Benjamin Ingrosso och Lovisa Fåhraeus utan framgång.

FOTO: INSTAGRAM

Annons