Sigrid Bernson bryter tystnaden om framtiden i Let’s dance

Sigrid Bernson

Sigrid Bernson har medverkat i Let's Dance sedan 2011 och har kammat hem den ärofyllda vinsten hela tre gånger.
Men i de senaste säsongerna har hon lyst med sin frånvaro.
Nu avslöjar hon hur hon ser på sin medverkan i programmet framöver.
Allt du vill veta om Sigrid Bernssons superkarriär
Slå på ljud

Proffsdansaren Sigrid Bernson, 33, blev känd genom sin medverkan i Let's dance där hon även träffade sin kärlek Robin Bengtsson, 31.

Länge höll de sin kärlek hemlig, men i slutet av 2019 bekräftade de äntligen sin relation och har hållit ihop sedan dess.

Men trots att Sigrid har haft stora framgångar i Let's dance så har hon inte medverkat i de två senaste säsongerna. Men nu avslöjar hon hur hon ser på att vara med i dansprogrammet framöver.

Exklusivt
Därför stoppas Arvingarna av TV4 – nu avslöjar Lasseman

Robin Bengtssons son William visar upp sin musiktalang

Från en tidigare relation med ex-flickvännen Emma Hallbygård har Robin sonen William, och idag är Sigrid bonusmamma till honom.

Sigrid lägger ofta ut bilder och texter där hon hyllar sin bonusson, och William verkar trivas lika bra i Sigrids sällskap som hon gör i hans.

Även Robin bjuder på en hel del bilder från deras vardagsliv tillsammans och under julen la han bland annat ut en video på när sonen spelar på en leksakstrumpet.

”Wille får feeling! Vi pausade köttbullar och makaroner för lite kazoo-konsert”, skrev Robin till videon.

Och följarna reagerade snabbt på sonens musiktalang och menade att han troligtvis kommer att gå i Robins fotspår.

”Underbart! Verkar som musik kommer bli hans grej också”, skrev bland annat en person.

Sigrids nya framtidsbesked efter frånvaron från Let's dance

Sigrid har länge varit en tittarfavorit i succéprogrammet Let's Dance och har genom året fått dansa med en hel del folkkära profiler. Hon har till och med dansat hem vinsten hela tre gånger.

Trots det har hon valt att inte medverka de senaste säsongerna och för Hänt har TV4 förklarat att dansare helt enkelt varierar från år till år.

"Det varierar vilka dansare som medverkar från år till år, vi saknar Sigrid, hon är fantastisk", skrev de i ett meddelande till Hänt.

Även Sigrid har förklarat för Hänt hur det kommer sig att hon inte har varit med i programmet och hur hon ser på en eventuell come back i år.

– Jag får se litegrann, jag har en dialog med de varje år och så får vi se om det passar bättre nästa säsong eller inte, sa hon då.

Sedan dess har tittarna och Sigrids fans fått leva i ovisshet kring om hon kommer ställa upp i Let's dance igen eller inte. Men nu har hon äntligen brutit tystnaden om framtiden.

Det är nämligen under en bild på Sigrids Instagram som en följare frågar om hon är helt färdig med programmet varpå Sigrid svarar:

”Nej, tar en paus.”

Det verkar alltså som att vi kommer få se Sigrid dansande i programmet någon gång i framtiden!

LÄS OCKSÅ: Peja om kärlekslivet och framtidsplanerna efter Bonde söker fru

LÄS OCKSÅ: Sofia Ståhl pekas ut som Tareq Taylors nya kärlek – nu bryter hon tystnaden

FOTO: Sigrid Bernson/Instagram

SENASTE NYTT!