ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bonde-Susanna Karlssons nya barnbesked – efter sonen Tors födsel

03 jan, 2022 
Susanna Karlsson i blå tjocktröja och beige väst. Susanna Karlssons första barn Tor.
Bonde söker fru-paret Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson träffades år 2018.
Efter en tuff gravidkamp har de nu sonen Tor som närmar sig sex månader.
Nu berättar Susanna, i en exklusiv intervju med Hänt, om parets nya barnbesked.
Annons
Dogge Doggelito stormstrivs som storbonde i Farmen VIP – Se klippet härBrand logo
Dogge Doggelito stormstrivs som storbonde i Farmen VIP – Se klippet här

Susanna Karlsson, 31, deltog i tv-programmet Bonde söker fru år 2018 och fann minst sagt den stora kärleken. I slutet av programmet valde hon nämligen brevskrivaren Hannes Haraldsson, 30, och resten är historia.

Idag lever de tillsammans på Susannas gård i Valdemarsvik och har dessutom planer på att gifta sig. Kanske redan till sommaren 2022, avslöjar Susanna i en intervju med Hänt.

Men allt beror ju såklart på restriktionerna. De hade nämligen ett bröllop planerat till 2020 men tvingades dessvärre att ställa in på grund av corona. Men också på grund av en annan anledning, nämligen att Susanna väntade parets första barn.

Susanna Karlsson i Bonde söker fru - vad hände sen?

I december år 2021 släpptes ett specialavsnitt av Bonde söker fru som heter Bonde söker fru - vad hände sen?

I specialavsnittet besöker programledaren Linda Lindorff, 49, bönder från tidigare säsonger så som Susanna Karlsson, Sebastian Liljeblad, Fredrik Holm, Pontus Mikaelsson, Patrik Fernlund och Mats Thomsson.

Annons

– Det är ju inte första gången jag pratar om det. För mig känns det inte längre jobbigt att prata om det, men varje gång jag gör det så får man ju mycket reaktioner. Många som tycker det är modigt att jag tar upp och pratar om det och belyser det. Det påminner en varje gång om att det är så mycket tabu att prata om det. Folk känner att det är ett svårt ämne. Det är så tråkigt, säger Susanna som modigt vågar bryta tabun kring ämnet.

Susanna Karlsson om missfallet
Här berättar paret om den tuffa tiden efter missfallet i en sekvens i specialavsnittet Bonde söker fru – vad hände sen?

– I djurens värld är det ju inget konstigt. Vi som har djur, bönder framförallt som har kor och får.... det är många förlossningar man får vara med om. Det är inget konstigt om det är en dödfödd. Ja då seminerar man en gång till. Om det inte tar sig. Då försöker vi igen.

Annons

Susanna fortsätter sin analys kring ämnet med att berätta om hur sociala medier påverkar kulturen. Att man tänker att det går fort för andra att bli gravida eftersom man inte får se så mycket av kampen utan bara den där otroliga ultraljudsbilden.

Bonde-Susanna blev mamma till sonen Tor: ”Utmanande”

För Hänt berättar Susanna att det var så roligt att se släktens reaktioner på lille Tor under julfirandet och att han utan tvekan var firandets mittpunkt.

Hon fortsätter med att berätta om hur första tiden som förälder har varit. Något som vi tror att många nyblivna föräldrar kan känna igen sig i.

– Det mest utmanande är att inte tappa sig själv. Att man tar hjälp av varandra, det är nog jag lite dålig på. Om jag ska se till mig själv så skulle det vara att ge Hannes lite mer ansvar, säger Susanna och fortsätter:

Annons

– Jag måste släppa lite så jag får tid till mig själv, så det inte går fyra dagar innan jag duschar.

Susanna Karlsson och sonen Tor i Bonde söker fru – vad hände sen?
Sonen Tor fick även göra tv-debut i specialavsnittet av Bonde söker fru. Här syns han med mamma Susanna.

Susanna Karlssons och Hannes Haraldssons nya barnbesked – snart sex månader efter Tors födsel

Och nu avslöjar Susanna för Hänt att gravidkampen inte låtit henne avskräckas från att försöka få barn igen.

– Planen finns ju absolut att försöka ge Tor ett syskon. Det enda som är jobbigt med det är att man känner lite stress med åldern, säger hon.

Hon fortsätter och berättar att stressen inte känns lika påtaglig efter att Tor kom till världen:

– Eftersom chanserna för att det ska bli ett syskon minskar hela tiden, men lugnet i att vi har fått Tor… att skaffa ett syskon kommer inte vara lika känsloladdat om det inte går på första försöket. Vilket det förmodligen inte kommer att göra.

Vi hoppas hursom att Susanna, Hannes och Tor njuter av tiden själva nu – innan eventuella syskon – och att de alla mår bra!

FOTO: TV4

Annons