Bonde-Susanna Karlssons markering mot pojkvännen Hannes – inför alla

Susanna Karlsson & Hannes Haraldsson S

Susanna Karlsson är inte jättenöjd med hur pojkvännen Hannes Haraldsson går runt med sonen Tor.
Nu visar Bonde-Susanna upp vilka regler det är som gäller.
Han får inte…”, skriver hon på Instagram.
Svartsjukedrama i "Bonde söker fru" – Se klippet här
Slå på ljud

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson träffades i TV4:s succéprogram, Bonde söker fru, 2018. I juni året efter avslöjade paret för Hänt att de förlovat sig. Under intervjun berättade paret också om deras barnlängtan.

– Vi drömmer absolut om att få en bebis. Efter förlovningen och giftermålet hoppas vi att det kommer en liten bondebebis.

I februari tidigare i år gick Susanna och Hannes ut med den stora familjelyckan, nämligen att de väntar sitt första barn. Och tidigare i somras så såg lille Tor dagens ljus för första gången.

Helt overkligt, Tor är här”, skrev Susanna i ett inlägg på Instagram.

Bonde-parets tuffa kamp om att bli gravida

Vägen fram till den lyckliga dagen där i mitten av augusti var allt annat än spikrak för Susanna och Hannes. Tvärtom. I oktober 2018 delade paret med sig av den sorgliga nyheten att de under ett ultraljud fick beskedet om missfall.

I ett inlägg på sin Instagram skrev Bonde-Susanna att de hade sett så mycket fram emot vecka tolv, och att äntligen få komma på det första ultraljudet, för att se vad som växte i magen.

Men det var just det. Det fanns något i magen men det växte inte längre.”

Tiden efter att Bonde söker fru-paret hade fått Tor var väldigt omtumlande. I en video berättade Susanna och sambon Hannes om misstaget de begick, när de lät familjen träffa deras nya familjemedlem så tätt inpå.

– Vi upplevde att vi kanske var lite snabba på att börja styra upp och träffa folk; släkt och vänner. Det var inte så att vi åkte på turné och träffade vänner och bekanta över hela världen.

Vidare i videon berättade Susanna att familj och släkten gärna ville se lille Tor så fort som möjligt, och att de som nya föräldrar så klart ville visa upp honom så fort som möjligt.

– Men det blev väldigt överväldigande, och det kom mycket känslor som man inte var beredd på, sade Susanna.

Bonde-Susannas markering mot pojkvännen Hannes Haraldsson

På Instagram delar Susanna Karlsson frikostigt med sig utav sin vardag med lille Tor och Hannes till sina följare. I ett inlägg på sin story lade hon lade upp nyligen berättade hon vilka regler som gäller för Hannes när han håller i sonen.

Jag har regler för hur hannes får gå runt med Tor. Han får inte vandra runt för lång för att han går för nära saker och ser ut att slå i väggen eller dörrposten med Tors hand. Han har lätt för att snubbla på saker så han får bara gå på mattan."

Foto: Susanna Karlsson/Instagram

LÄS OCKSÅ: Lars ”Lasseman” och Therese visar upp lyxiga detaljerna i nya huset

LÄS OCKSÅ: Så är Sigrid Bernsons relation till Robin Bengtssons ex-flickvän Emma

FOTO: Carolina Byrm/Aftonbladet/TT, Susanna Karlsson/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN