TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Bonde-Susanna Karlsson i tårar efter läkarbesöket med sonen Tor

17 nov, 2021 
https://image.hant.se/image-7655263?imageId=7655263&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=87.5&x=0&y=0
Johanna Alm
Susanna Karlsson
Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson blev föräldrar åt deras son Tor tidigare i år.
Nu delar den nyblivna mamman med sig av sorgen efter sonens läkarbesök.
”Blev så ledsen”, skriver hon på sin Instagram.
Annons
Fem bönder från "Bonde söker fru" vi aldrig glömmerBrand logo
Fem bönder från "Bonde söker fru" vi aldrig glömmer

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson träffades i TV4-programmet Bonde söker fru för drygt tre år sedan. Bara ett år efter inspelningen kunde paret avslöja att de förlovat sig, och i samband med det berättade de även om deras längtan efter barn.

Och i februari tidigare i år kom den glada nyheten om att bonde-paret väntade sitt första barn tillsammans. I somras kom deras son Tor till världen och på Susannas Instagram skrev de glatt om familjelyckan.

Helt overkligt. Tor är här”, skrev Susanna i ett inlägg på Instagram.

Men med en nyfödd bebis kommer det också en hel del vaccineringar, något som varit jobbigt för paret. Nu berättar Susanna om tuffa läkarbesöket med sonen.

Susanna Karlssons krav på pojkvännen Hannes

Susanna delar aktivt med sig av sitt nya familjeliv och deras vardag på sociala medier. När man har en nyfödd bebis är det inte konstigt att man är på sin vakt, något som Susanna berättat om.

Annons

På sin story lade hon nämligen upp vilka regler som gäller för Hannes när han håller i sonen.

Jag har regler för hur hannes får gå runt med Tor. Han får inte vandra runt för lång för att han går för nära saker och ser ut att slå i väggen eller dörrposten med Tors hand. Han har lätt för att snubbla på saker så han får bara gå på mattan," skrev hon.

Bonde-Susannas sorg efter läkarbesöket med sonen Tor

Med en nyfödd bebis följer en hel del läkarbesök och vaccineringar, och i veckan var det dags för Tor att besöka läkaren och vaccineras. Men det var inte helt lätt.

På Susannas Instagram delade hon med sig av sorgen över sitt barns välmående efter sprutorna.

”Idag fick Tor vaccinspruta i båda låren. Det var det absolut jobbigaste hittills som mamma. Han blev så ledsen,” skrev hon på sin story.

Foto: Skärmdump från Susanna Karlssons Instagram story.
Foto: Skärmdump från Susanna Karlssons Instagram story.

Strax efter vaccineringen uppdaterade Susanna sina följare för att berätta att Tor mår bra trots omständigheterna och att han var på bättringsvägen.

Annons

”Och så var det dags för sprutorna idag, vaccin mot massa sjukdomar. Det var inte lätt för nån av oss. Och sen slog febern till precis när vi hade kommit till gymmet för mammaträningen. Tur att Maja hade panodil med sig så jag kunde få några minuters träning och han få komma ner i varv efter allt skrikande och gråtandes!”

FOTO: Susanna Karlsson/Instagram, Youtube

Annons