LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Så ser det ut hemma hos Linus Wahlgren – se bilderna inifrån här

16 nov, 2021 
LINUS WAHLGREN
Linus Wahlgren är en riktig multitalang men en sak som han gärna överlåter till någon annan är när det kommer till att bygga.
Nu visar Linus upp sitt hem!
Annons
Allt du vill veta om Linus Wahlgrens succékarriär på scenBrand logo
Allt du vill veta om Linus Wahlgrens succékarriär på scen

Linus Wahlgren har många strängar på sin lyra. Förutom att vara en otroligt duktig skådespelare, så har han även en sångröst som smälter många hjärtan. Men det är inte det enda Linus är bra på. Han är även en riktig hejare på tennis och nyligen berättade han för Hänt att han bland annat spelar mot Pernilla Wahlgrens pojkvän Christian Bauer då och då.

– Vi har spelat tennis idag faktiskt! Så det är ju helt sjukt att du säger det. Men ja, vi spelade tennis idag!, berättade Linus då för Hänt.

Linus är med andra ord väldigt nära sin syster och hennes nya pojkvän. Men hur det står till på kärleksfronten för Linus del är fortfarande relativt okänt. Nyligen kom han med ett kryptiskt besked om kärlekslivet.

Linus Wahlgrens relation till ex-frun Jessica Wahlgren idag

Linus har tidigare varit gift med Jessica Wahlgren, som vann Fröken Blekinge 1997. Idag förknippar de flesta Jessica som en i familjen Wahlgren. Tillsammans med henne har Linus barnen Colin och Linn och även lilla hunden Frankie.

Annons

Det är snart nio år sedan Jessica och Linus gick skilda vägar, men idag är deras relation hur bra som helst. Jessica har även kommit att bli en av Pernillas allra närmsta vänner.

– Vi hade en turbulent relation. Vi funkar jättebra som vänner och inte alls bra som par. Vi hade det ganska turbulent från start, har Jessica tidigare sagt om relationen med Linus.

Idag lever Jessica med sin nya kärlek Magnus Norman. Jessica och Magnus bor i en riktig lyxvilla i Täby, Stockholm och snart ringer även bröllopsklockorna för paret.

Så ser det ut hemma hos Linus Wahlgren

Linus bor däremot själv – och nu visar han upp sin lägenhet för första gången!

När det kommer till bygge och renovering i hemmet är Linus nämligen inte lika duktig som han är på allt annat. Därför har han nu blivit tvungen att ta hjälp för att lyckas med hur han vill att det ska se ut i hemmet.

Den som tagit sig an uppdraget att hjälpa Linus är byggaren Emil Grönholm och på hans Instagram kan man nu ta del av bygget.

”Här kommer en första glimt i del 1 hos Linus Wahlgren där vi kommer bygga en platsbyggd bokhylla. Följ med så får ni se hur dehär slutar”, skriver byggaren Emil.

I videon kan du se hur det ser ut hemma hos Linus Wahlgren!

FOTO: Tommy Holl / IBL/TT, Jessica Gow

Annons