TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Charlotte Perrellis bakslag med dyra renoveringen

13 nov, 2021 
ANDERS JENSEN, CHARLOTTE PERRELLI
Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har ofta full rulle i sin vardag. Förutom att resa mycket så är de även väldigt angelägna om att ha det fint och trevligt i hemmet.
Men nu är det dock kaos – vilket artisten nu visar upp.
Annons
Charlotte Perrellis utseendeförändring genom årenBrand logo
Charlotte Perrellis utseendeförändring genom åren

Charlotte Perrelli, 47, och Anders Jensen, 44, har varit ett par i flera års tid och sedan 2015 kan de även titulera sig som äkta makar.

Paret träffades på Facebook. Det var efter att Anders hade skrivit till Charlotte som de två kom i kontakt med varandra. Till en början var Charlotte däremot aningen skeptisk.

– Vi träffades på den mest oromantiska platsen i världen, nämligen Facebook. Anders skrev till mig fast vi inte kände varandra och att vi inte hade träffats. Så frågade han lite försynt om vi inte skulle ses. Han tyckte vi verkade ha mycket gemensamt, men min första tanke var ”skulle inte tro det”, sa Charlotte i sin dokumentär Flickan från Småland.

Charlotte Perrellis olika boenden med Anders Jensen

Sedan dess har mycket hunnit hända och Charlotte har både fått barn och hunnit gifta sig med Anders. De har även hunnit investera i lite olika boenden. Idag bor de i en stor villa i Djursholm tillsammans med barnen Alvin, 3, och Adrian, 8.

Annons

Men förutom lyxvillan i Danderyd har de även hus i både Åre och Marbella. Charlotte och Anders lever med andra ord ett liv med en hel del lyx och flärd, och mer kommer det nog att bli.

Att paret gillar att ha det fint och trevligt omkring sig är ingen hemlighet. Charlotte har tidigare berättat om Anders intresse och passion för just renovering. Faktum är att hon knappt kan lämna honom ensam innan han drar igång ett nytt projekt.

Charlotte Perrellis kaos under renoveringen

Och nu verkar det vara dags igen för en renovering. Denna gång är det hela två våningsplan som ska renoveras samtidigt och att det ständigt renoveras är något som Charlotte är väl medveten om.

”Renoverar ständigt. Känns som vårt mellannamn.”, skriver hon på bloggen och fortsätter:

”Det är såklart superkul, vi gillar det och den här gången behövdes det för att få lite mer logistik i garderober. Både för barnen och oss.”

Däremot verkar renoveringen inte gå helt smärtfritt. Det är nämligen så gott som kaos i hela huset och nu visar Charlotte upp bilder från kaoset.

”Just nu bor vi i Alvins rum då vårt är helt nerknackat. Vårt badrum finns inte heller kvar….. ger er en sneak peak på kaoset.”, förklarar hon.

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT, SVTPLAY

Annons