Charlotte Perrellis oväntade upptäckt om maken Anders Jensen i hemmet

Charlotte Perrelli, Anders Jensen

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har varit ett par under flera års tid.
Nu kommer Melodifestivalen-aktuella stjärnan med ett nytt avslöjande om äktenskapet.
”Kan inte lämna Anders själv”, skriver hon i ett humoristiskt inlägg.
Charlotte Perrelli om låten "Still Young" och nervositeten inför Mello
Slå på ljud

Charlotte Perrelli, 46, har stått i rampljuset i många år och är idag en av Sveriges största artister. Just nu är hon högaktuell i Melodifestivalen 2021 med bidraget Still young.

På lördag går finalen av stapeln och Charlotte är givetvis en av finalisterna eftersom hon gick vidare direkt från hennes deltävling. Genom åren har hon vunnit Melodifestivalen två gånger med låtarna Hero och Take me to your heaven, varav den sistnämnda låten även tog hem vinsten i Eurovison.

För snart sex år sedan gifte sig schlagerdrottningen med sin kärlek Anders Jensen, 44. Sedan dess lever de ett härligt familjeliv med sönerna Adrian och Alvin, och pendlar mellan deras lyxiga bostäder i Djursholm, Marbella och Åre.

Till familjen hör även sönerna Alessio och Angelo som Charlotte har sedan tidigare med ex-maken Nicola Perrelli, samt Anders dotter Izabella.

Kärlekssagan med Anders Jensen

Under vintern har Charlotte varit med i SVT:s Stjärnorna på slottet, och när det äntligen blev dags för hennes dag riktades alla ögon mot henne. Då öppnade hon sig väldigt mycket om allt som hade med Anders och familjen att göra.

I programmet berättade Charlotte bland annat hur hon och Anders träffades. Det hela började nämligen med att han skickade ett meddelande till henne på Facebook och berättade att hon var bra på en konsert. Charlotte kände inte riktigt för att träffa en ny människa just då, men kort därefter fick hon reda på att Anders dotter hade drabbats av cancer. Hon kände då att hon måste skriva till honom och skicka styrke-kramar.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Privata avslöjandet om äktenskapet

Det hela ledde till promenader och djupa samtal och resten är historia. Sedan dess har kärleken sprudlat mellan dem och paret delar gärna med sig av sin kärlek till varandra på sociala medier.

Nu har Charlotte valt att dela med sig av ytterligare en detalj som rör parets äktenskap. Den här gången handlar det om en upptäckt hon har gjort när hon lämnar maken ensam.

”Kan inte lämna Anders själv hemma då drar han igång en ny renovering.....”, skriver Charlotte på sin Instagram story.

Charlotte Perrellis instagram

Charlotte avslöjar en detalj med Anders.

Foto: Instagram

FOTO: Karin Törnblom/TT, SVT

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrellis ord till gravida prinsessan Sofia

LÄS OCKSÅ: Anders Engbergs förflutna med Charlotte Perrelli – så är relationen idag

FRÅN FÖRSTASIDAN