LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Charlotte Perrellis ord om relationen med Anders Jensen

02 dec, 2020 
Charlotte Perrelli lever idag lyckligt tillsammans med maken Anders Jensen.
Nu berättar hon hur hon ser tillbaka på sin senaste skilsmässa – samt om hennes och Anders olikheter.
– Då kämpar han sig gul och blå, säger hon till Expressen.
Annons
Allt om Martina och Erik Haags relationBrand logo
Allt om Martina och Erik Haags relation

Artisten Charlotte Perrelli är inte bara en välkänd sångerska, utan även en framgångsrik entreprenör. Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli är även en av artisterna redo för Melodifestivalen 2021.

Charlotte har två söner tillsammans med sin ex-make Nicola Perrelli, som hon gifte sig med år 2003. Men efter fem år senare tog det slut och de gick igenom en tuff skilsmässa år 2008.

Men Charlotte hittade sedan kärleken på nytt 2012 – i nuvarande maken Anders Jensen som hon idag lever lyckligt med. År 2015 gifte sig paret och idag har de även två söner tillsammans.

I en intervju med Expressen berättar hon nu om livet med Anders, deras kärlek och även hur hon ser tillbaka på skilsmässan från Nicola 2008.

– Jag tänker inte på det förflutna. Jag ältar ingenting och ser ingen sorg i någonting. Snarare ser jag glädje över att jag är förbi det och har lyckats använda misstag och erfarenheter till att bygga en bättre plattform. Att ta sig igenom ett misslyckande och vända det till något positivt tar många år. Det spelar ingen roll om hjärnan säger ”do it”.

Annons

– Skilsmässa är ett ångestladdat ord, men i dag upplever jag inte de känslorna. Det är så jävla skönt! Skilsmässan för tolv år sedan påverkar mig inte längre. Det känns som ett annat liv. Jag kan se tillbaka på med ganska klara ögon och lägger inga värderingar i det längre, säger hon.

Charlotte om olikheterna med Anders

I samma intervju berättar hon hur och Anders har sina olikheter – vilket hon tycker är bra.

– Det kan låta klyschigt, men Anders och jag kompletterar varandra. Vi har hittat en vardag som vi trivs i och slåss inte om egen tid. Han är vd för ett av Sveriges största bolag och normalt sett borde jag kanske inte jobba alls och bara backa upp. Men mitt jobb kräver också uppbackning ibland. Då kämpar han sig gul och blå för att pusha mig. Och jag vet att när han har sina styrelsemöten och tuffa dagar får jag acceptera att han är lite bortkopplad.

Hon säger att de ser till att få tid tillsammans för att värna om sin relation.

– Det känns ganska stabilt efter tio år. Jag är bekväm i min relation och känner mig trygg. Herregud, tänk om jag kunnat vrida tillbaka klockan och vetat att jag skulle ha fyra barn i dag, säger Charlotte till Expressen.

Annons