LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Fredrik Eklund och Derek Kaplan visar upp sitt nya hus efter totalrenoveringen

13 nov, 2021 
FREDRIK EKLUND, DEREK KAPLAN
Tidigare i år köpte Fredrik Eklund och maken Derek Kaplan en ny bostad i Beverly hills.
Nu är den färdigrenoverad och nu kan de äntligen visa upp resultatet i det nya huset – som bjuder på färgsprakande inredning.
”Forever-home”, skriver Fredrik.
Annons
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshemBrand logo
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem

Fredrik Eklund, 44, är en välkänd mäklare. I realityserien Million dollar listing får tittarna följa ett gäng stjärnmäklare, och svenska Fredrik är en av dem.

Fredrik kan bland annat skryta om att han sålt fastigheter i New York för flera miljarder kronor och bland hans kunder finns stjärnor som Sarah Jessica Parker och Kim Kardashian.

Men det är inte bara till andra som han fixar och trixar när det gäller boenden. Han själv bor nämligen också väldigt flott ihop med maken Derek Kaplan, 46, och tvillingarna Milla och Freddy. Paret hade länge försökt bli föräldrar men 2017 kunde de äntligen välkomna sitt lilla tvillingpar till familjen.

Då köpte Fredrik Eklund familjens nya hus

Tidigare i år kunde Hänt rapportera om att Fredrik och Derek köpt sitt drömboende i Beverly hills. Nu kan de äntligen visa upp resultatet och det blev minst sagt en totalrenovering.

Annons

– Vi älskar glada, ljusa färger, vi visste bara inte hur långt vi ville ta det, säger Fredrik till amerikanska AD.

Huset som Fredrik och Derek köpte i våras är på över 500 kvadratmeter stort. Villan omsluts av höga, stilrena fönster som ger ett vackert ljusinsläpp till den öppna planlösningen.

När paret köpte huset var det ett urbant hem med en massiv köksö där det hängde fyra taklampor i en industriell stil ner över öns stilrena marmorskiva. Inredningen var trendig och gick i svart och vitt. Villan har fem stora sovrum, åtta badrum och ett gym.

Fredrik Eklund visar upp nya huset efter totalrenoveringen

Men nu har villan totalrenoverats och går inte alls i några vita nyanser längre. Nu är det färgglatt och rosa som gäller!

– Vi bryr oss inte riktigt vad andra tycker. Det behöver inte vara rätt för andra, men det här är rätt gör oss. Det gav oss frihet, säger han till tidningen.

Och på Instagram kan Fredrik nu stolt visa upp det nya huset!

Annons

”VÅRT NYA HEM! Tack till Archdigest för ditt besök. Vi kallar det COLOR HOUSE. Vi har blandat in vår familjekonst, min farmors (vila i frid) speciella röda bord, som jag alltid älskade som liten, och byggde en härlig svit. Vi byggde även barnens rum i ljusrosa och baby-blått. Vi hoppas att ni gillar det lika mycket som vi gör! Vi kallar det vårat "forever-home", skriver Fredrik på Instagram.

Klicka på pilen till höger för att se alla bilder!

FOTO: NINA PROMMER, INSTAGRAM

Annons