Därför ansökte Lars Lerin och maken Junior Marques Lerin om skilsmässa

Lars och Junior Lerin

Lars Lerin och maken Junior Marques Lerin ansökte om skilsmässa i februari.
Skilsmässoansökan återkallades dock och nu verkar paret ha det bättre.
Nu berättar de för Expressen om varför de skickade in papperna och om deras bråk.
– Han var på så dåligt humör hela tiden, tyckte jag. Då tänkte jag: ”Gud ska jag behöva ha någon som är på så dåligt humör jämt?”, säger Lars.

Lars Lerin och ”Junior” Marques Lerin gifte sig i augusti 2009 och har sedan dess bland annat haft en egen tv-serie.

Men efter mer än elva år tillsammans ansökte paret i början av året om skilsmässa, enligt handlingar hos Värmlands tingsrätt. Detta var något som Expressen var först att avslöja – men när tidningen ringde upp konstnären verkade han ha glömt bort att han skickat in papperna.

Enligt ett senare mejl till tingsrätten hade Lars sedan ångrat sig och återkallat ansökan.

”Hej bästa domstol, Ursäkta- jag önskar återkalla ansökan om skilsmässa. Det var ett misstag ... ljus hälsning Lars Lerin”, skrev han efter att Expressen ringt upp honom.

Mariette och Isabelle har fått en son – första orden om lyckan

Lars och Junior Lerins bråk

Nu när Expressen har en intervju med Lerin tar de upp skilsmässoansökan och konstnären säger att han helt enkelt hade glömt bort att han skickat in den. Samtidigt fanns det såklart en bakgrund till att han hade skickat iväg den.

För tidningen berättar han om parens bråk.

– Han har ju en sådan där kort stubin och jag är mer långsint. Det går över för honom, men jag går mer och ruvar och surar på det där, säger han varpå Junior fyller i:

– Men det var mer förr, säger Junior. Då kunde du vara sur i fyra dagar, men nu inser du att det inte hjälper något ändå. Men vi skäller bara litegrann på varandra, och vi är alltid väldiga vänner och vi respekterar varandra mycket.

– Ja, det är bara ibland vi skickar in skilsmässopapper, säger Lerin.

Därför skickades skilsmässoansökan in

Bakom skilsmässoansökan låg en tids grubblande säger Lerin till Expressen.

– Jag hade de där papperen ganska länge, men så tänkte jag att det är lika bra att skicka i väg dem när jag tyckte att han han var så dum och otrevlig under en period. Han var på så dåligt humör hela tiden, tyckte jag. Då tänkte jag: ”Gud ska jag behöva ha någon som är på så dåligt humör jämt?”

– Det var väl det också att han längtade hem till Brasilien och då blev han till sist sur, men på sätt och vis har det blivit bättre efter det där för han är mer försiktig med att reagera så snabbt med ilskan. Så på något sätt var det bra. Och jag har fått läxan att jag inte ska hitta på några mer sådana där saker.

FOTO: Eero Hannukainen/TT / Fredrik Sandberg/TT

Senaste nytt