Fansen häpnar efter senaste bilden på Fredrik Eklunds dotter: ”Omg!”

Det var i november förra året som Fredrik Eklunds tvillingar kom till världen. Nu har han lagt ut en bild på dottern, som får fansen att tappa hakan.

Stjärnmäklaren Fredrik Eklund, 40, och maken Derek Kaplan, 42, blev föräldrar åt tvillingarna Milla och Fredrick i slutet av november förra året. På sociala medier beskrev Eklund föräldralyckan som den lyckligaste stunden i hans liv. Innan tvillingarna kom till världen försökte makarna få barn länge, men drabbades olyckligt av flera missfall. Men efter flera försök med olika surrogatmammor lyckades de tillslut.

Nu har Fredrik lagt ut en bild där han gosar med Milla och passar på att dela en liten kärleksförklaring till dottern.

Pappas lilla tjej. Det finns ingenting i hela världen som att få gosa med dig. Hennes perfekta små händer, hennes söta lukt, hennes luriga små leenden, som att hon redan vet allting. Precis när du tror att du inte kan bli mer förälskad”, skriver Fredrik Eklund i bildtexten.

I kommentarsfältet häpnar följarna över hur bedårande Milla är.

”Hon har den där blicken som säger allt!! Jag gör vad jag vill och får allt jag vill för jag är pappas flicka och jag har honom lindad runt mitt finger!”, skriver en följare.

”Omg den här bilden! Ni är soulmates! En familj som valt varandra, det är så vackert!”, skriver en annan.

”Omg! hon är så himla söt! Och liten! Den här bilden fick mig att må fantastiskt!”, skriver ännu en.

LÄS OCKSÅ: Följarna häpnar efter Fredrik Eklunds bild på tvillingarna: ”Ser precis ut som…”

LÄS OCKSÅ: Fredrik Eklunds tårar – efter löftet till sina tvillingar

Foto: IBL, Instagram