Fredrik Eklunds tårar – efter löftet till sina tvillingar

Efter tvillingarnas födsel – Fredrik Eklund berättar om känslostormen.

Succémäklaren Fredrik Eklund, 40, och maken Derek Kaplan, 42, är nyblivna föräldrar till tvillingarna Milla och Fredrick.

Det var under de sista dagarna av november som Fredrik gick ut med nyheten att bebisarna fötts. Bara fyra dagar senare delar han nu med sig av de stora känslorna efter att ha blivit förälder.

LÄS OCKSÅ: Tvillinglycka: Här är första bilden på Fredrik Eklunds bebisar

Det är på instagram som mäklarprofilen lagt upp en bild på honom och maken, med varsin bebis i famnen. I texten skriver han “Vi är så kära i dem. Det finns inga ord.”

Fredrik beskriver också hur han lovat sina barn någonting.

“Mitt löfte till dem är att alltid älska dem och göra de stolta”, berättar han och fortsätter med att beskriva hur han inte kunnat sluta gråta efter alla känslor.

“Jag gråter fortfarande ofta. Tittar bara på dem, matar dem, pussar på dem. De är så perfekta, de är verkligen allt. Jag kan fortfarande knappt tro på det”, skriver han och berättar också att han lovat sina barn något stort.

I kommentarsfältet möts kändismäklaren av kärlek från sina följare. “Så glad för båda er”, skriver en instagramanvändare och en annan fyller i: “Så himla fin familj!”.

LÄS OCKSÅ: Följarna häpnar efter Fredrik Eklunds bild på barnrummet: ”Åh herregud”

LÄS OCKSÅ: Fredrik Eklund om tacksamheten mot surrogatmamman: ”Blivit en familjemedlem”