Tvillinglycka: Här är första bilden på Fredrik Eklunds bebisar

Nu har Fredrik Eklund och Derek Kaplan fått barn. Det bekräftar succémäklaren på Instagram. ”Lyckligaste stunden i mitt liv”, skriver han.

Fredrik Eklund, 40, och Derek Kaplans, 42, efterlängtade tvillingar är nu födda. Det bekräftar Fredrik på Instagram.

”Lyckligaste stunden i mitt liv. Välkomna Fredrick och Milla till världen”, skriver han intill en bild på hela familjen.

När det gäller val av namn var paret tidiga med att bestämma sig – och att dela med sig av valet. Redan i september berättade paret som då visste att de väntade en pojke och en flicka, vad de hade för namn i åtanke. Pojken är Dereks biologiska barn, medan flickan är Fredriks.

– Milla kommer min biologiska flicka heta och Derek vill att pojken ska heta Freddy Junior.  Jag har alltid haft Milla i åtanke och tänkt på det i flera år. Men Derek kom bara på pojknamnet plötsligt, jag tror det är efter mig, berättade Fredrik då.

Och Fredrik fick alltså som han ville, då han nu kan meddela att flickans namn blev Milla. Hennes bror då?  Ja, tanken kanske är att lilla Frederick ska kallas Freddy Junior, som enligt Fredrik Eklund själv ska ha varit ett förslag från makens håll. Vem som tog beslutet om stavningen ”ck” är dock oklart.

Paret har tidigare berättat om hur de drabbats av flera missfall. Efter flera försök med olika surrogatmammor lyckades det till slut. Och så sent som i förra veckan uttalade sig Fredrik Eklund om relationen till kvinnan som burit hans och maken Dereks tvillingar.

”Hon har blivit en familjemedlem genom det här. På kvällen la jag min hand på hennes mage och och kände Milla och Fredrick sparka och vi kan knappt vänta för att välkomna dem hem”, skrev Fredrik Eklund då.

Stort grattis!

LÄS OCKSÅ: Fredrik Eklund om tacksamheten mot surrogatmamman: ”Blivit en familjemedlem”

LÄS OCKSÅ: Följarna häpnar efter Fredrik Eklunds bild på barnrummet: ”Åh herregud”

Foto: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!