TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Susanna Karlssons uppmaning – 1 år efter Bonde söker fru

25 sep, 2019 
Susanna Karlsson och Hannes
Susanna Karlsson hittade allt hon sökte efter när hon träffade Hannes Haraldsson i Bonde söker fru 2018.
Nu har Susanna en uppmaning till årets bönder i TV4-programmet.
Annons
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”Brand logo
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”

Susanna Karlsson, 28, föll pladask för Hannes Haraldsson, 28, i förra årets säsong av Bonde söker fru på TV4. Efter inspelningen av programmet har kärleken mellan dem växt sig allt starkare och Hannes bor numera tillsammans med Susannas på hennes gård strax utanför Valdemarsvik.

I somras gick Hannes Haraldsson ner på knä och friade till flickvännen – mitt i kohagen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag visste att frieriet var på gång, men det blev ändå väldigt överraskande och oväntat. Även fast jag hade en aning om att det skulle ske så gick pulsen upp till 180, berättade Susanna för Hänt efteråt.

Men sedan dess har följarna knappt fått se någonting av Hannes Haraldsson på Susannas sociala medier-kanaler. I ett inlägg på Instagram avslöjade hon nyligen anledningen till detta.

Min älskade Hannes är inte lika engagerad i sociala medier som jag är, och jag kände ett tag att jag nästan tjatade om att ta bilder ihop. Och det var väldigt tråkigt!, skrev Susanna och fortsatte sedan:

Annons

Även om jag älskar era kommentarer och bekräftelse på hur fin min och Hannes kärlek är, så är det inte något jag sätter först!”.

Uppmaningen till årets deltagare i Bonde söker fru

Susanna Karlssons följare var väldigt förstående med hennes beslut att inte pressa Hannes till att vara med på bilder på hennes Instagram-konto.

Under måndagen valde Susanna dock att göra ett undantag. Detta med anledning av kvällens säsongspremiär av Bonde söker fru.

”För nästan exakt ett år sen, satt jag och Hannes i hemlighet och såg det första avsnittet av Bonde Söker Fru 2018. I det första avsnittet fick jag mina brev och man kunde tydligt se Hannes brev i högen! Jag ringde upp honom och resten vet ni ju!”, skriver Susanna intill en bild på henne och fästmannen.

Susanna berättar vidare att hon nu hoppas att årets böner har samma tur som hon hade.

”Vill skicka ut ett stort LYCKA TILL till alla årets bönder (även om dom kanske redan ikväll sitter och ser första avsnittet med sin nyfunna kärlek)”.

FOTO: Patrik Österberg/TT, Instagram

Annons