Julia Bergman om 7-årige sonen Milans första veckor i skolan

JULIA BERGMAN OCH MILAN

Julia Bergman och sonen Milan har gått igenom en hel del tillsammans.
Nu har 7-åringen avklarat den första tiden i skolan – och mamma Julia är stolt som en tupp.

Julia Bergman blev känd efter sin medverkan i Unga mammor för ett par år sedan, där vi fick följa hennes liv med förstfödde sonen Milan. Hon fick sedan en uppföljnings-serie med titeln Julia & Milan & Zelda.

Zelda är Julias första dotter som hon har tillsammans med pojkvännen Dennis Everberg. Paret fick även tidigare i år ytterligare en dotter, vid namn Ilse. Något som Hänt skrivit om tidigare.

DOMEN Kritiken mot TV4:s gala En kväll för vår planet

Julia Bergmans son Milan har börjat skolan: ”Tårarna rinner”

Julias äldsta son Milan, som hon har sedan ett tidigare förhållande, har nu börjat skolan, och Julia har uppdaterat sina följare om hur känslosamt det var.

”Imorgon klockan 08:05 är han en skolpojke (jaaa tårarna rinner redan nu när jag bara skriver). Jag är så glad, så stolt och så förväntansfull över vad han ska få vara med om och allt han ska lära sig! Nu går vi och lägger oss så vi hinner ha en lång frukost innan SKOLSTART. Godnatt”, skrev Julia Bergman på Instagram inför skolstarten.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Julia Bergman rörd till tårar över sonen Milan: ”Kan inte fatta”

Nu berättar Julia om hur Milans första veckor i skolan har gått, och hon uttrycker sin lycka och stolthet för sonen. Hon beskriver att han har klarat av skolan med nya kompisar och lärare helt galant.

Samtidigt har tv-profilen svårt att ta in att Milan går i skolan nu, hon är minst sagt rörd.

”Så grymt han klarat av skolan med nya kompisar, lärare salar och allt vad det innebär. Idag hade han träslöjd och imorgon blir det idrott, känns så galet att han har lektioner, han var ju nyss en bebis. De är tre elever i Milans klass och de jobbar med sitt individuella schema beroende på vad de behöver. Ska bli så himla att få följa och all personal verkar fantastisk. Vet att jag tjatar om det hela tiden men allvarligt… kan inte fatta att jag har en skolpojke”, skriver Julia Bergman i ett nytt inlägg på Instagram.

Följarna verkar vara minst lika glada och stolta som Julia är.

”Fina killen”, skriver en person i en kommentar.

”Som mamma kan man inte få glädjas nog! Så roligt att det går bra”, hälsar en annan.

”Han verkar vara sig själv all lycka till de stora skolpojken”, skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: KÄRLEK Lance bekräftar: Har ny flickvän

LÄS OCKSÅ: HETT Biancas okända romans med dokusåpaprofilen

FOTO: Eero Hannukainen/TT / Instagram

SENASTE NYTT!