hänt exklusivt

Därför tog det slut mellan Bachelor-Christoffer och Alicia

Alicia och Christoffer i bachelor 2022

Bachelor-Christoffer delade ut sin sista ros till Alicia Ärleskog.
Två veckor senare avslutade de relationen, men vad var det egentligen som hände när kamerorna hade slocknat?
För Hänt berättar nu Christoffer och Alicia allt om uppbrottet!
TOPP & FLOPP – Bachelor
0:42

Efter reklamen: TOPP & FLOPP – Bachelor

(0:42)

Slå på ljud

Christoffer Levi, 32, sökte efter kärleken i Bachelor 2022. Efter en turbulent säsong blev det tillslut dags för Christoffer att dela ut den sista rosen. Det stod då emellan Alicia Ärleskog, 25, och Filippa Kronholm, 25, men det var till slut Alicia som fick glädjebeskedet.

Kärleken såg ut att blomstra men i det sista avsnittet av programmet bekräftade Christoffer och Alicia att de gått skilda vägar.

– Vi är inte ett par idag och det var mitt beslut. Det var som ni ser, en otroligt fin resa i Grekland och allt det var helt äkta och en dröm, en saga. Men när vi kommer till Sverige så ser man och hör man kanske lite andra saker som man inte hade sett då, säger Alicia i programmet.

Alicia och Christoffer

Foto: TV4

Christoffer avslöjar sanningen om uppbrottet: ”Var för på”

Så vad var det egentligen som hände mellan Alicia och Christoffer efter att kamerorna slocknat? Hänt reder ut!

När Hänt når Christoffer förklarar han att det blev mycket uppståndelse redan då han kom hem från Grekland eftersom folk kände igen honom som årets bachelor. Detta i kombination med att finna ett fungerande sätt att fortsätta relationen med Alicia blev intensivt.

– Jag kände stress och press. Sen dessutom att hon jobbar helger, det gör inte jag. Vi har avstånd mellan varandra. Och att jag hade då en tydlig inställning som var att det sista jag vill är att det ska rinna ut i sanden. Men det blev lite för mycket. Hon behövde egentligen landa lite och jag behövde också landa. Men jag skulle väl låtit henne landa lite mer om man säger så, säger han till Hänt.

Tror du att du var för på?

– Ja, men lite så. Jag försökte i princip planera hela sommaren hur vi skulle vara. För vi är ganska limiterade gällande vad vi kan göra. Så jag försökte se hur vi kunde lösa det på ett bra sätt och ville planera upp ganska långt fram, säger Christoffer.

Gällande vad det är Alicia syftar på i säsongsavslutningen som hon fick se och höra när hon kom hem menar Christoffer att han kan ha visat en sida som inte uppskattades.

– Det var väl lite så att jag var väl ganska på. Vi kommunicerade lite olika när vi kom hem och då blev jag lite stressad. Jag tror inte riktigt hon gillade den sidan.

Bachelor-Christoffer

Men det var inga andra personer inblandade i uppbrottet?

– Nej inga andra, det var bara vi. Det är inte så att jag har snackat med någon annan. Inget sånt. Idag när man har reflekterat, förstår jag henne lite mer. Vi båda hade behövt landa lite i det.

Om ni bara hade tagit en liten paus, du tror inte ni hade kunnat plocka upp det då?

– Nej, det var inte det. Det var inte så hon la fram det. Hon kände att det var inte samma som där nere. Och det får man respektera såklart.

Alicias egna ord om uppbrottet – därför avslutade hon relationen

I ett meddelande till Hänt berättar även Alicia om sina tankar kring uppbrottet.

”Jag avslutade relationen med Christoffer för att jag såg sidor hos honom som jag inte fick se när kamerorna var på. De sakerna som sades och gjordes hände väldigt direkt när vi hade lämnat Grekland och därför varade inte vår relation så länge. Christoffer har självklart super fina sidor också men jag söker en livspartner och då behöver de andra delarna klaffa också för att det ska funka. Tyvärr blev det såhär den här gången och jag är såklart super ledsen över att det skulle sluta såhär och det var verkligen inte min tanke. Jag gick in helhjärtat hela resan”, skriver Alicia.

Alicia fick sista rosen

Foto: TV4

Christoffer och Alicias vägar har korsats sedan uppbrottet. De stötta nämligen på varandra under en inspelning, vilket gav Christoffer en märklig känsla.

– Vi sågs faktiskt för första gången idag, första gången på fyra månader. Det var väldigt märkligt för nu har det gått så pass lång tid och vi pratar inte. Men på något sätt känner man att jag borde ju kyssa dig nu för jag har precis sett mig själv kyssa henne en massa och så på tv. Det var jättekonstig känsla, säger Christoffer till Hänt.

FOTO: Robert Jadenfelt/TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN