bachelor 2022

Bachelor 2022 – hon fick sista rosen av Christoffer Levi

BACHELOR 2022

Bachelor 2022 har nått sitt slut och nu avslöjas det vem som får den allra sista rosen av Christoffer!
Produktionens krav på Bachelor-killarna: ”Inte prata med varandra”
0:34

Efter reklamen: Produktionens krav på Bachelor-killarna: ”Inte prata med varandra”

(0:34)

Slå på ljud

Bachelor-säsongen 2022 har bjudit på allt ifrån dramatik och storbråk till romantik och äkta kärlek. Redan efter halva säsongen hade nämligen bachelorn Sia Hatami, 34, funnit kärleken i Isa Jallow, 32.

– Varför jag är här i dag är för att jag har tagit ett beslut och det är att ge Isa min sista ros. Jag är jättekär i Isa och jag känner att det vore fel av mig att fortsätta den här resan när jag känner som jag gör, sa Sia i programmet.

Efter detta fick Christoffer Levi, 32, reda på Sias beslut och det var en stark reaktion vi fick se från Christoffer – som funnit en slags trygghet i Sia.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Christoffers reaktion efter Christians entré i Bachelor

Christoffer har också haft en händelserik resa i Bachelor, även om Sias tjejer stod för den största delen av dramatiken. Men detta är inte det enda som skakat om tillvaron för Christoffer. När Sia lämnade kom nämligen nya bachelorn Chrisitan Nicolaisen, 37, in i bilden!

Christoffer har tidigare berättat för Hänt att han har en fin relation till båda Sia och Christian så här i efterhand och att hans reaktion i programmet kan ha misstolkats. Faktum är att han inte alls blev så obekväm av att Christian kom in som han verkade i programmet.

– Det klart att jag blev lite stirrig det blev jag, och det klart att det blev en liten kontrast. Men jag blev ju inte så stirrig som det ser ut i programmet, förklarade Christoffer för Hänt i en livesänd intervju.

Alicia får Christoffers sista ros i Bachelor

Något som också kännetecknar Christoffers medverkan i Bachelor är att han tidigt fattade tycke för Emma Eubanks, 27. Några som också låg Christoffer varmt om hjärtat var Alicia Ärleskog, 25, och Filippa Kronholm, 25.

I finalveckan stod det mellan Alicia och Filippa och båda två hade hunnit få mycket starka känslor för Christoffer. Det svåra beslutet om vem som skulle få sista rosen låg enbart i Christoffers händer och till slut valde han Alicia.

– Vår resa har varit minst sagt fantastisk. När du klev in där på ankomstdagen var du så otroligt vacker. Du berättade för mig att du söker en lagspelare i livet och det är någonting som jag alltid velat ha i mitt liv. Så det var egentligen startskottet på den här resan vi haft tillsammans, säger Christoffer i slutvalet och fortsätter:

– Det är så att jag har väldigt väldigt starka känslor för dig och jag känner att alla de bitarna faller på plats. Så jag undrar om du hade velat ta emot min sista ros.

– Jättegärna!, svarar Alicia.

BACHELOR 2022

Det blev alltså Alicia som fick Christoffers allra sista ros!

FOTO: TV4

FOTO: TV4, Robert Jadenfelt / TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN