pär lernström

Pär Lernström möts av kritik – efter händelsen i Biancas talkshow

Pär Lernström och Bianca Ingrosso

Programledaren Pär Lernström gästade nyligen Bianca Ingrossos talkshow. Nu riktar tittare kritik mot programledaren efter beteendet i programmet.
Bianca Ingrossos anmärkning på Pernilla Wahlgrens hus: "Inte färdigt"
0:45

Efter reklamen: Bianca Ingrossos anmärkning på Pernilla Wahlgrens hus: "Inte färdigt"

(0:45)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 27, bjuder just nu in massa roliga svenska och internationella kändisar till sin alldeles egna talkshow, Bianca.

“Jag har så länge jag kan minnas lekt talkshow hemma i flickrummet och sedan dess drömt om att en dag få leda min egen. Det är en helt otrolig känsla att nu utveckla en egen talkshow, som produceras av ingen mindre än Fredrik Skavlans produktionsbolag. Det är en barndomsdröm som går i uppfyllelse. Jag har nog aldrig tidigare längtat så mycket till hösten, som jag gör nu.”, skrev Bianca i ett pressmeddelande när hon avslöjade den kommande talkshow.

I lördagens avsnitt var det inga mindre än längdskidåkarna Frida Karlsson och Maja Dahlqvist, skådespelerskan Felice Jankell och programledaren Pär Lernström som gästade Biancas talkshow.

Biancas kommentarer till gästen i programmet

När den ständigt aktuella programledaren Pär kommer i som Biancas första gäst i klädd en svart kostym är Bianca inte sen med att överösa Pär med komplimanger.

– Nej men Pär! Du är snygg! Vet du om att du är snygg?, konstaterade Bianca som ber en skrattande Pär att resa sig ur fåtöljen för att visa upp sin kostym.

– Ställ dig upp! Visa dig. Snygg! Alltså det här är en snygg man. Nej men det är så många som blir kär i Pär, det ska ni veta, fortsätter Bianca i programmet.

Kritiken mot Pär – efter beteendet i Biancas talkshow

Men det var inte alla tittare som uppskattade att den erfarne programledaren Pär tog över Biancas programledarroll i talkshowen. Och i kommentarsfältet var det tittare riktade kritik och sitt missnöje mot Pär.

”Men Pär vad proffsig han är som programledare kändes som han styrde programmet”, skriver en tittare på Biancas Instagram.

”Showen heter BIANCA och inte PÄR! (Svårt släppa rollen som programledare…?)”, kommenterar en annan, varpå en tittare instämmer:

”Men är det Bianca eller Pär Lernström som är programledare i ”Bianca”??? Han tog ju över hela intervjun med Frida och Maja ikväll!”

Utöver kritiken mot Pär verkade tittarna vara nöjda med gästernas medverkan i det senaste avsnittet av Biancas talkshow.

FOTO: Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN