Så höll Ellen Bergström och Niclas Lij uppbrottet hemligt

Så höll Ellen Bergström och Niclas Lij uppbrottet hemligt

Niclas Lij och Ellen Bergström har gått skilda vägar.
I uttalandet om uppbrottet skrev Ellen att de beslutade sig redan för ett halvår sedan att göra slut.
Under samma period syntes de i tv som ett par.
Därför tror tv-kollegorna att Ellen Bergström är gravid – oväntade orden: ”Vad roligt”
0:30

Efter reklamen: Därför tror tv-kollegorna att Ellen Bergström är gravid – oväntade orden: ”Vad roligt”

(0:30)

Slå på ljud

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ellen Bergström, 33, och Niclas Lij, 36, gick nyligen ut med att de går skilda vägar efter fem år tillsammans. Ellen bekräftade uppbrottet på Instagram och förklarade i inlägget att de försökt få relationen att funka under en lång tid och bestämde sig för att gå isär redan för ett halvår sedan.

”Den här texten är inte lätt att skriva.. men ni kanske märkt att jag varit väldigt frånvarande. Jag hade inte tänkt att skriva något förrän vi flyttat isär, men nu har det gått mer än ett halvår sedan vi beslutade oss för att göra slut. Vi fick ju problem med stammarna i lägenheten lägligt nog, så vi bor nu i en ersättningslägenhet och inväntar att vår lägenhet ska bli klar så vi kan sälja och köpa en varsin. Vi trodde det skulle vara klart nu till våren, men icke, vilket varit tufft. Vi har hängt ihop i över 5 år och Niclas känner mig som ingen annan. Vi älskar varandra, men kärleken finns inte kvar.. Vi har försökt och försökt men kommit fram till att det inte går. Det har varit ett väldigt lugnt uppbrott, vilket ni kanske kan förstå eftersom vi bott ihop utan att vara ihop i över 6 månader ”, skrev Ellen i inlägget.

Ellen Bergströms ord om dottern Elsy efter uppbrottet från Niclas

Så höll Ellen Bergström och Niclas Lij uppbrottet hemligt

Enligt Ellens inlägg så bestämde sig ex-paret redan för 6 månader sedan att gå skilda vägar. Men till saken hör att de för mindre än ett halvår sedan, i början av januari, gästade Nyhetsmorgon för att prata om deras medverkan i realityserien Good luck Guys. Och då gav de intryck av att fortfarande vara ett par.

I inslaget berättar de om vilka nya sidor de upptäckte hos sig själva och varandra. De benämns även som influencerparet och inget om deras uppbrott nämns eller tas upp. Niclas berättar även att de har fått ett starkare band sedan programmet och att de blivit starkare som par.

Niclas Lij och Ellen Bergström i Nyhetsmorgon

Niclas Lij och Ellen Bergström i Nyhetsmorgon.

– Faktum är att det stärkte oss. Vi blev verkligen ett team i programmet. När vi åkte därifrån var vi ännu starkare som par, säger Niclas i inslaget om deras medverkan.

Niclas Lij om uppbrottet från Ellen: ”Vi valde själva”

Ellen och Niclas har dottern Elsy, 3, tillsammans. När Hänt når Niclas hänvisar han till inlägget som han skrev om uppbrottet. Där förklarar han att Ellen och han har en fin vänskap och att han är så tacksam för deras 5 år tillsammans.

”Det finaste vårt förhållande skapat är ett nytt liv, Elsy. Det var det här som var meningen. Inget håller för evigt. Vi valde själva att avsluta förhållandet innan förhållandet avslutade oss, vilket gjort att vi har en fin vänskap och kunnat bo tillsammans i 6 månader trots uppbrott. Jag är så tacksam för att vi valde att gå med varandra under dessa 5 år. Tack för allt Ellen”, skriver han på Instagram.

FOTO: TV4,TT

FRÅN FÖRSTASIDAN