Ellen Bergström berättar om förlossningen med Elsy

Ellen Bergström

Ellen Bergströms dotter fyller år och Ellen firar nu ett år som mamma till lilla dottern Elsy. Nu berättar hon om den traumatiska upplevelsen och om sorgen över den jobbiga tiden på BB.
”Jag gråter nu för att händelsen där på BB var så traumatisk,” skriver Ellen.

Ellen Bergström, 31, firar nu ett år som mamma till lilla dottern Elsy, som hon har tillsammans med kärleken Niclas Lij. Elsy kom till världen den 26:e april år 2020, efter en långdragen förlossning som slutade med akut kejsarsnitt.

LÄS MER: Gravida Bonde-Susanna ryter ifrån hånen

Ellen Bergströms sorg över beslutet med dottern Elsy

Elsy har nu fyllt ett år! Och när det kommer till Elsy så råder det ingen tvekan om att Ellen är gladare än någonsin över att ha en liten dotter.

Instagram delar hon ofta med sig av bilder på den lilla familjen, förutom att dela med sig av bilder så har Ellen ofta varit öppen om mammalivet. Exempelvis var hon öppen med att det har varit en sorg över att hon slutat amma.

Till följarna svarade hon på Instagram: ”Kort och gott så slutade jag amma när Elsy var ca åtta månader. Jag (min rygg) orkade inte amma mer på nätterna.”

Hon skrev även att hon kunde känna sorg över att ha slutat amma: ”Men helt ärligt så saknar jag fortfarande amningen. Så mycket att jag nästan blir tårögd när jag tänker på det.”

Dottern Elsy fyller ett år – Ellen Bergström i tårar över traumatiska upplevelsen

Ellens dotter fyller nu ett år, men Ellens förlossning var minst sagt traumatisk. Det hela slutade med ett akut kejsarsnitt och Ellen var mycket orolig. Nu delar hon med sig av ett känslosamt inlägg om hur upplevelsen var och att det är tråkigt att det fortfarande känns jobbigt.

Till bilden beskriver Ellen om upplevelsen och den traumatiska förlossningen.

”Vaknade precis och insåg att den här dagen för ett år sedan låg jag och hade värkar på SÖS.. det slutade med att jag fick göra akut kejsarsnitt. Jag gråter nu för att händelsen där på BB var så traumatisk, jag minns t.ex. inte när jag träffade Elsy för första gången.. var så hög på droger och hade haft värkar i 3 dygn. Jag har ännu inte riktigt kommit över det.. men det är okej, vissa saker får ta tid. känns ju dock tråkigt att det ska kännas jobbigt med ett så fint datum så klart..”

”Men jag gråter nog mest för att jag älskar henne så mycket. När jag ser på bilderna så vill jag bara tillbaka dit och krama henne. Tiden har verkligen flugit iväg.. tänk, imorgon är Elsy 1 år gammal. Så konstigt första år för alla, men just för småbarn, som knappt fått träffat andra bebisar.. nu ska jag fixa iordning lite här hemma med nån ballong eller två, då mamma, pappa, Kajsa & Lo kommer för att fira Elsys 1-årsdag”

LÄS OCKSÅ: Mikael Sandström berättar om omställningen med Lotta Engberg – efter flytten

LÄS OCKSÅ: Ullared-Maritta Söderströms framtidsbesked med systern Gunnel i tv-rutan

FOTO: Instagram // Eero Hannukainen/TT

Senaste nytt