Därför köper Ellen Bergström hus utan pojkvännen Niclas Lij

Ellen Bergström och Niclas Lij

Skådespelaren Ellen Bergström har snart tvåårig dotter tillsammans med kärleken Niclas Lij.
Nu har Ellen köpt ett eget hus utan pojkvännen.
På Instagram berättar hon om orsaken till detta.
0:30

Efter reklamen: Därför tror tv-kollegorna att Ellen Bergström är gravid – oväntade orden: ”Vad roligt”

(0:30)

Mångsysslaren Ellen Bergström, 32, sysslar med allt från skådespeleri, bloggande, artisteri, komedi och tv. Hon har med åren blivit en en folkkär svensk profil.

Skådespelarkarriären tog fart efter rollen som Elsa i tv-serien Elsas värld. Men mest nyligen har hon gjort sig känd som en av deltagarna i tv-programmet Mullvaden och den sjungande enhörningen som kom på andra plats i Masked Singer.

Renées pik mot David – avslöjandet inför alla

Ellen Bergström om diagnosen adhd och kampen med Niclas

Hur ser privatlivet ut då? Ellen Bergström är tillsammans med entreprenören Niclas Lij, 36, även känd för att ha varit årets Bachelor år 2017. Tillsammans har de ett gemensamt barn, dottern Elsy, 1. Elsys födelse var en traumatisk händelse för Ellen, något som hon öppenhjärtigt delade med sina följare på sociala medier.

Det är något som Ellen är bra på nämligen, att dela med sig av privatlivets alla toppar och dalar via hennes sociala kanaler. Nyligen delade hon med sig av hur processen för en adhd-utredning ser ut, samtidigt som hon öppnade upp och berättade att hon själv utreds för diagnosen.

Förra våren berättade hon också om hur kämpigt hon och kärleken Niclas hade det efter det att familjen flyttat till en ny lägenhet. Hon beskrev tillvaron som kaosfylld då.

Ellen Bergström med kärleken Niclas Lij på röda mattan inför premiären av James Bond-filmen No Time to Die"på biograf Rigoletto i Stockholm.

Ellen Bergström med kärleken Niclas Lij på röda mattan inför premiären av James Bond-filmen No Time to Die"på biograf Rigoletto i Stockholm.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”

Ellen Bergström köper eget hus utan pojkvännen Niclas Lij

Nu berättar Ellen Bergström för följarna på Instagram att hon köpt ett hus i Läppe, en liten ort som ligger nära Vingåker, där Ellens föräldrar bor.

Nu är jag sommarstugeägare i Läppe! Tog så klart hjälp av bästa mäklaren Samir Badran”, skriver Ellen intill en bild där hon poserar stolt bredvid mäklaren med en liten påse i handen.

I ett annat inlägg förklarar tv-profilen att hon har köpt huset helt själv, och att Niclas Lij alltså inte är med på detta.

”Som jag drömt om att få äga en egen stuga. Där kommer det bli ateljé och skapande!”, skriver Ellen.

Därför är Niclas Lij inte med på husköpet – nu berättar hon

Så hur kommer det sig att Ellen har köpt ett helt eget hus? På Instagram story förklarar hon hur det ligger till.

”Bara för att förtydliga: jag och Niclas är fortfarande tillsammans. Det är en dröm för mig att äga ett litet hus helt själv! Niclas har dessutom redan en sommarstuga men i Stockholm”, skriver Ellen Bergström och fortsätter:

”Jag är ju väldigt ofta i Vingåker hos mina föräldrar, och vill kunna bo i ett eget hus när jag är där och att jag spontant kan ta med vänner osv”.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens ord om nytillskottet i familjen chockar följarna

LÄS OCKSÅ: Mia Parnevik tagen på bar gärning av polis – första orden om händelsen

FOTO: discovery+, TV4

SENASTE NYTT!