Så avslöjade Ellen Bergström att hon var Enhörningen i Masked singer

Ellen Bergström
Exklusivt

Ellen Bergström var Enhörningen i Masked singer. Nu berättar hon för Hänt hur hon avslöjade den stora hemligheten för pojkvännen Niclas Lij.

Masked singer 2021 blev en riktig succé hos svenska folket. Varje vecka har kändisarna en efter en fått avslöja sin identitet och ta av sig maskerna.

Från början var de tolv, men i finalen var det bara tre figurer som återstod. Dessa figurer var Enhörningen, Voodoodockan och Godisautomaten. Efter en riktig rysare blev det Godisautomaten som kammade hem hela vinsten och under det stora godis-huvudet gömde sig komikern Daniel Norberg.

Exklusivt
Daniel Norberg om bortklippta scenen i Masked singer

– Jag antar väl att när det står på målsnöret om vem som ska ta hem det så kanske man ändå går på den med mest stabil sångröst. Jag tror att det var därför jag vann, eller så var det för att jag hade en rolig grej på huvudet, säger Daniel till Hänt efter vinsten.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Ellen Bergström var Enhörningen

Voodoodockan visade sig vara Hans Rosenfeldt och under Enhörningens mask var det Ellen Bergström som tittade fram.

Ellen har genom åren i blivit en folkkär person och har underhållit det svenska folket i diverse olika nöjessammanhang. Hon har en bakgrund som skådespelare och har bland annat medverkat i tv-serien Elsas värld samt filmen I nöd eller lust. Hon har även tävlat i Let's dance och Så ska det låta, dessutom har hon dubbat flertalet olika filmer.

Det var över tre år sedan som hon träffade kärleken, nämligen tv-profilen Niclas Lij. Innan paret träffades så medverkade Niclas i dejtingprogrammet Bachelor, där han dejtade många tjejer. Men istället hittade han kärleken i Ellen när programmet var slut.

Idag är de sambos och förra året blev de även föräldrar till lilla dottern Elsy, 1. Det är drygt ett år sedan hon kom till världen efter en lång förlossning som slutade med kejsarsnitt. Ellen har tidigare öppnat upp sig om den dramatiska förlossningen för sina följare.

Masked singer

Enhörningen var Ellen Bergström

Foto: TV4

Så avslöjade Ellen sig själv för pojkvännen

Men nu har hon alltså varit högaktuell som Enhörningen i Masked singer och som de flesta andra kändisarna vittnat om så är det svårt att hålla hemligheten hemlig.

– När man är med i andra program så är man ju liksom sig själv, säger Ellen till Hänt och fortsätter:

– Men nu har jag liksom inte fått säga nånting och folk har skrivit till mig och frågat "är det du", men liksom vad ska jag svara?

Däremot finns det en person som Ellen absolut inte kunnat hålla Enhörningens identitet hemlig för.

– Jag har ju blivit tvungen att säga det till min kille bland annat, han vet ju om det, säger hon.

Faktum är att Niclas har vetat om det hela tiden och han har vetat exakt hur det går för Ellen också.

– Han är jätteimponerad, han vet hur det går. Så bra är jag inte på att hålla hemligheter, säger Ellen och skrattar.

LÄS OCKSÅ: Ellen Bergström visar upp kampen med Niclas för alla

LÄS OCKSÅ: Ellen Bergström berättar om förlossningen med Elsy

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!