Efter vinsten i Masked singer – Daniel Norberg berättar om bortklippta scenen

Daniel Norberg
Exklusivt

Finalen av Masked singer har gått av stapeln och det blev Godisautomaten som kammade hem segern! Nu berättar Daniel Norberg, som gömde sig under masken, om framtidsplanerna och TV4:s knep som tittarna inte fick se i programmet.
Slå på ljud

Succéprogrammet Masked singer är nu avgjort och det blev självaste Godisautomaten som kammade hem vinsten! Och under masken var det ingen mindre än komikern Daniel Norberg som tittade fram.

Trots de riktigt knepiga ledtrådarna verkar dock tittarna ändå ha kommit fram till bra gissningar. Faktum är att det var många som gissade på att det var just Daniel som var Godisautomaten.

Agnes i tårar efter förlovningen med Vincent Pontare

”Godisautomaten har koppling till Västmanland och hans kompis var en boxare som prata, och Daniel har medverkat i samma program, det är mest likt Daniels röst”, skrev en tittare.

”Boxaren Armand Krajnc är kompisen, Daniel Norberg vann tv-programmet 'Det stora fågeläventyret' och det var Armand och Daniel som mötte varann i finalen”, skrev en annan.

Daniel Norbergs framtidsbesked – sadlar om

Nu är alltså mysteriet löst och det står klart att det är Daniel Norberg som är Godisautomaten. Men faktum är att Masked singer bara blev startskottet för Daniel, nu ska han nämligen sadla om och satsa på musiken!

– Jag kommer ju egentligen från musiken mycket mer än vad jag kommer från humor. Jag vill liksom testa på det och att jag kan det, så masked singer är ett häftigt koncept. Det är en blandning mellan det seriösa och det knasiga på något sätt, säger Daniel till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Däremot vet han att resan inte kommer bli lätt och det finns fortfarande vissa orosmoment.

– Ibland kan jag tycka att det är lite synd att jag kört så hårt på det här humorspåret, när jag egentligen bottnar minst lika mycket i sång och musikalitet, säger han och fortsätter:

Jag oroar mig lite för om folk inte kommer kunna ta mig seriöst framöver, för nu är ju min ambition att släppa musik. Jag har skrivit en låt själv och den släpps den fjärde juni.

Bortklippta detaljen som tittarna inte får se

När Hänt pratar med Daniel kan han även avslöja en annan detalj – något som tittarna faktiskt aldrig får se.

Under de stora och välkomponerade maskerna blir det väldigt varmt, det vet vi om och det kan vi tänka oss. Men faktum är att TV4 har ett knep för deltagarna.

– Alla blir ju så fruktansvärt svettiga under de där maskerna. Så när man kör det där ”av med masken av med masken” där bryter de inspelningen, så får man liksom gå bort och tvätta bort det absolut värsta så att man ser ut som en människa igen, säger Daniel och fortsätter:

– Victoria Silvstedt såg ju otroligt fräsch ut när de tog av hennes mask, så jag tror inte hon såg ut så när hon sjöng, säger han och skrattar.

TV4 väljer alltså att klippa bort scenen där deltagarna springer bort och piffar till sig så att de är fräscha inför avslöjandet.

Masked singer

Det var svårt att gissa rätt på Daniel.

Foto: TV4

LÄS OCKSÅ: Därför tror tittarna att Daniel Norberg är Godisautomaten i Masked singer

LÄS OCKSÅ: Vem är Godisautomaten i Masked Singer Sverige? Här är alla ledtrådar

FOTO: TV4, TT

SENASTE NYTT!