Artikeln innehåller reklamlänkar

Bachelor-Niclas Lij om relationen med Ellen Bergström: ”Svårt”

Niclas Liv avslöjar vad den största utmaningen är i relationen med flickvännen Ellen Bergström.

Niclas Lij träffade inte sitt livs kärlek när han medverkade i Bachelor 2017 – men det gjorde han däremot när han kom hem efter inspelningarna. Kvinnan som fångade hans hjärta är skådisen Ellen Bergström. Idag är de ett par och bor tillsammans och som i de flesta relationer finns det utmaningar även för dem.

Niclas Lij, 33, medverkade i Bachelor 2017 på TV4 och tittarna fick följa honom på hans resa mot att försöka hitta sitt livs kärlek.

Under flera veckor var det inspelningar i Dominikanska Republiken och Niclas dejtade från början 24 tjejer som åkte hem en efter en. I slutet valde han Johanna Scortea, 27, men efter inspelningarna fortsatte inte kärleken att spira och de gick skilda vägar.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Den 17 november 2017 när Bachelor fortfarande gick på tv, träffade Niclas skådespelaren Ellen Bergström, 29, på ett event för speeddejting där han agerade dejtingexpert.

I podcasten Vad har Hänt? säger Niclas att de fick en stark koppling direkt.

– Det var som två magneter som drogs till varandra och sedan den kvällen, det var den 17 november, då har vi i hängt i princip varje dag. Det var inget snack om, ska vi träffas ska vi inte träffas, båda var bara så: fuck spelet, du och jag, vi ska ses, säger Niclas.

Bara en månad senare var de i Sälen tillsammans och tog beslutet att bli pojkvän och flickvän.

Ellen Bergström och Niclas Lijs största utmaning

Idag är kärleksparet sambos i Stockholm och Niclas pratar med värme om sin flickvän. Han menar att det bästa med deras relation är att de har kul ihop.

– Båda gillar att skratta och skoja, så att det är väldigt mycket ploj, säger Niclas Lij.

Men i alla relationer finns det också vissa utmaningar – även om du heter Niclas Lij och Ellen Bergström.

– För min del är det hennes kalender-dyslexi. Det är det som jag har störst problem med med henne, säger Niclas i podcasten och fortsätter med ett exempel:

– Typ som igår, hon var i Vingåker i helgen och så trodde jag att hon skulle komma hem igår. Hon bara, nej men jag kommer hem imorgon.

Samtidigt påpekar Niclas att problemet inte ligger hos Ellen Bergström utan snarare hos båda två.

– Båda vi två har fel på våra planeringar, så vi har svårt att ibland samarbeta när det kommer till att planera saker. Men vi jobbar på det, vi lär oss. Hon skickade precis en kalenderinbjudan till mig till en grej vi ska på och det var ett stort steg för oss, båda garvade som fan och bara, wow nu är vi heta på det här med planering, säger Niclas och skrattar.

Hör hela intervjun med Niclas Lij i vår podcast Vad har Hänt? i avsnittet ”En Bachelors bekännelser”. Du hittar podcasten här!

LÄS MER: Niclas Lijs barnbesked med Ellen Bergström: ”Jätteroligt”

LÄS MER: Niclas Lij och Ellen Bergström tar nästa steg i relationen: ”Min drömtjej”

FOTO: TT/Karin Törnblom

SENASTE NYTT!