Artikeln innehåller reklamlänkar

Niclas Lijs barnbesked med Ellen Bergström: ”Jätteroligt”

Niclas Lij avslöjar var han och Ellen Bergström står i barnfrågan.

Före detta Bachelorn Niclas Lij och skådespelaren Ellen Bergström har varit ett par i ett och ett halvt år nu. De fick smyga med sin kärlek till en början, men idag visar de öppet sin kärlek som sambos. I podcasten Vad har Hänt? berättar Niclas om framtidsplanerna med flickvännen.

Niclas Lij, 33, blev känd för svenska folket när han var årets Bachelor i TV4-programmet med samma namn 2017. Kärleksresan slutade med att han valde Johanna Scortea, 27, men väl hemma i Sverige utvecklades inte relationen ytterligare och de gick skilda vägar.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Flera månader efter hemkomsten från inspelningarna gick Bachelor på tv och en kväll i Stockholm fick Niclas agera dejtingexpert på ett speeddejting-event.

En av de som var med och dejtade var ingen mindre än skådespelaren Ellen Bergström, 29. Niclas och Ellen fick snabbt ögon för varandra och det ledde till att de pratade och umgicks hela kvällen.

I podcasten Vad har Hänt? berättar Niclas att det var kärlek vid första ögonkastet. Efter den kvällen var de oskiljaktiga. Kruxet var bara att de var tvungna att smyga med sin nya kärlek, eftersom Niclas kunde riskera kontraktbrott om han syntes mysa med en annan tjej, när Bachelor fortfarande gick på tv – där han dejtade 20 andra tjejer.

– Men det var spännande. Både jag och Ellen gillar spänning också. Så vi tyckte det var lite roligt. På med luvorna, säger Niclas Lij i podcasten och fortsätter:

– Jag har inte gillat någon så starkt så snabbt, inte någon annan tjej som jag har träffat. Det var som att ”det här är meant to be”. Det här är så självklart, det fanns aldrig några frågetecken. Och känns det så, då är det ingen tvekan.

Ungefär en månad efter att de började träffas bestämde de sig för att bli ett par.

Vill ha barn före bröllop

Sedan en tid tillbaka är paret sambos i Stockholm, vilket Niclas Lij trivs bra med.

– Det är väldigt kul, jätteroligt. Jag tycker om det. Det är roligt att bo två stycken, speciellt med någon som man tycker om så jävla mycket, säger Niclas Lij.

Just nu letar paret efter en ny gemensam lägenhet, men när det blir bröllop återstår att se.

– Det får vi se. Vi älskar varandra och kommer rocka på. Vi håller på att leta ny lägenhet, så det är nästa steg. Vi tar ett steg i taget bara, men det går framåt, säger Niclas.

I december hade Ellen Bergström en frågestund med sina fans på sin Instagram story och en person ställde den brännande frågan: vill du ha barn?

– Ja, jag vill ha barn. Jag älskar barn! Det är det bästigaste jag vet, utbrast då Ellen utan att tveka.

I podcasten berättar Niclas att han också vill ha barn.

– Både jag och Ellen tycker om barn väldigt mycket. Det är ingen stress. Men förhoppningsvis kommer det väl komma inom några år i alla fall, säger Niclas.

Han erkänner att han är mer inriktad på barn än bröllop.

Så barn kommer komma innan bröllop?

– Ja, det tror jag.

Hör hela intervjun med Niclas Lij i vår podcast Vad har Hänt? i avsnittet ”En Bachelors bekännelser”. Du hittar podcasten här!

LÄS MER: Därför tvingades Ellen och Niclas Lij hålla kärleken hemlig

LÄS MER: Niclas Lij och Ellen Bergström tar nästa steg i relationen: ”Min drömtjej”

FOTO: TT/Karin Törnblom

SENASTE NYTT!