Niclas Lij och Ellen Bergström tar nästa steg i relationen: "Min drömtjej"

Niclas Lij och Ellen Bergström tar nästa steg i förhållandet

Niclas Lij och Ellen Bergström bekräftade tidigare i år att de är ett par och nu har de tagit nästa steg i relationen: "Det har fallit sig helt naturligt".

Sedan den mystiska bilden på en nyårskyss mellan Niclas Lij, 32, och Ellen Bergström, 28, i början av året har alla undrat om de är ett par. Knappt en månad senare bekräftade Ellen det som alla trott för Hänt, hon och Niclas var ett par.

–Vi är tillsammans. Jag är så glad över att ha träffat Niclas! Han har verkligen allt jag söker i en man. Han får mig att bli lycklig och lugn, sa hon då.

Men trots bekräftelsen har paret ändå valt att ligga ganska lågt med sin relation på sociala medier, det har dykt upp någonting då och då men ingenting som faktiskt visar att det är de två. Men nu har de tagit steget som faktiskt kommit att bli väldigt stort, de har lagt till att de är i ett förhållande med varandra på Facebook så att hela världen nu kan se. Niclas berättar att det kommit med tiden att de vill visa upp relationen mer och mer.

– Det har fallit sig helt naturligt att vi blivit mer öppna på sociala medier. Ju mer tid vi spenderar med varandra, desto kärare blir vi, säger han till Hänt.

Kärleken frodas mellan paret och den fortsätter bara att växa, Niclas är minst sagt upp över öronen förälskad och man skulle kunna säga att Ellen är “The one” för honom.

– Det känns fantastiskt bra mellan oss. Vi har väldigt roligt tillsammans. Ellen är verkligen en unik person med mycket värme och energi. Så glad att jag träffat henne. Hon är min drömtjej, berättar han.

Paret är väldigt lyckliga och planerar framtiden tillsammans, närmst ska de njuta av sommaren både hemma i Niclas stuga men också på en surfbräda i Portugal.

– I sommar ska vi fixa massor vid mitt sommarhus. Båda gillar att ha roliga projekt och bygga saker. Så vi kommer låta kreativitet flöda Vi har även bokat in en surfresa till Portugal.

Stort grattis till kärleken från oss!

Ellen Bergström och Niclas Lij visar upp sin kärlek.

Paret bekräftar att de är tillsammans.

De sågs kyssas för första gången på nyårsafton.

Niclas Lij var förra årets "Bachelor".

Ellen Bergström och Niclas Lij.

Hetast på Hänt-TV: DANIEL NORBERG om att bli DUMPAD 

LÄS OCKSÅ: Ellen Bergströms nya kärleksbesked med TV4-profilen – efter alla frågor: ”Det är min man”

LÄS OCKSÅ: Ellen Bergströms oväntade bikinibild välter nätet – hyllas för detaljen: ”Årets bild”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!