Mia Parnevik tagen på bar gärning av polis – första orden om händelsen

08 feb, 2022 
Mia Parnevik i grön regnjacka.
Den varma Mia Parnevik delar ofta med sig av både högt och lågt i sociala medier.
Nu har profilen delat med sig av händelse med polisen.
Ja, hon var alltså den som begick brottet...
Annons
Penny Parnevik och Douglas Murray kärlekshistoria
Penny Parnevik och Douglas Murray kärlekshistoria

Det var i realityserien Parneviks, som började sändas på TV3 år 2015, som vi först fick lära känna den oerhört varma och inbjudande Mia Parnevik, 53.

I serien fick svenska folket hälsa på hemma hos Mia och maken golfproffset Jesper Parnevik, 56, i deras vardag i Florida, USA. Vi fick också bekanta oss med parets fyra gemensamma barn; Peg Parnevik, 26, Penny Parnevik, 24, Philippa Parnevik, 22, och Phoenix Parnevik, 20.

År 2018 beslutades det dock att lägga ner serien Parneviks och idag är det istället följa de härliga personligheterna via sociala medier. Mia är en aktiv användare av Instagram och delar öppenhjärtligt med sig av det glada, men också de mörkare tiderna i livet.

Mia Parneviks tuffa kamp efter hysterektomin – opererade bort livmoder och äggstockar

Nyligen medverkade Mia som gäst i podcasten Kvinnohälsa Under-Livet, där hon berättade om den tuffa kampen efter hysterektomin vid 42 års ålder.

Annons

Kort förklarat så rekommenderades Mia operera bort både livmoder och äggstockar efter att man hittat myom och cystor på äggstockarna. Läkarna ansåg att det var nödvändigt då Mias patienthistorik innehåller två föräldrar som har haft cancer.

Efter operationen följde en tuff kamp som drabbade hela familjen. Mia beskriver det som att hon blev en helt annan människa som inte kunde navigera mellan humörsvängningarna. Till slut resulterade problemen i att hon var tvungen att uppsöka professionell hjälp.

– Jag tappade helt fotfästet. Jag var hemma i Sverige och ringde till en kompis som hade en annan vän som sa att ”jag har världens bästa psykolog, du kan åka dit nu”. Så körde hon mig dit och då fick jag antidepressiva som jag tog under en längre period, säger Mia Parnevik.

Mia Parnevik tagen på bar gärning av polis – första orden om händelsen

Men som sagt, Mia är verkligen transparent med sina följare på sociala medier. Det är högt och lågt, det är roligt och det är äkta.

Annons

Nyligen delade hon med sig av en händelse där hon hamnade i blåsväder med svenska polisen. Hon blev nämligen stoppad efter ett trafikbrott:

Aja baja. Jag körde i bussfil”, skriver hon i en Instagram story där hon tagit en bild på polisen som stoppat henne.

Vi tolkar Mias ”Aja baja” som att hon själv är medveten om övertrampet. Det är ju bra, men för allas skulle (kanske främst hennes egen säkerhet) hoppas vi att hon tar det lite lugnare i trafiken framöver!

Skärmdump av Mia Parneviks Instagram story där hon berättar om händelsen med polisen.
Skärmdump av Mia Parneviks Instagram story där hon berättar om händelsen med polisen.

FOTO: TV4, Stefan Mattsson/Aftonbladet/TT

Annons