LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Charlotte Perrellis avslöjande inför Secret song – nu svarar hon på kritiken

06 feb, 2022 
Charlotte och Anders under Secret song.
Under söndagens avsnitt av Secret song överraskades Charlotte Perrelli med en rörande sång av en för henne hemlig artist.
Men för tittarna blev det inte lika hemligt – i alla fall inte om de följer Perrelli som tidigare under dagen la ut bilder på alla som överraskade henne.
”Varför lägga ut detta innan programmet varit? Nu spoilar du ju hela grejen”, skriver en.
Annons
Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”Brand logo
Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”

Det stora underhållningsprogrammet Secret song har kommit till Sverige. Programmet hade premiär för några veckor sedan på TV4 och programidéen går ut på att kända gäster överraskas med sång av sina nära och kära samt kända artister. Det är helt enkelt många känslor i omlopp under detta program och det programleds av den älskade TV4-profilen Maria Forsblom, 35.

Men programmet fick motta en hel del kritik vid premiären. Det var många som tyckte att det var ett händelselöst program.

Kändisar som gråter. Nä inget underhållningsvärde”, skrev en.

Varför ska vi titta på när kändisar blir hyllade och rörda??? Vad ger det en tittare???? Verkar konstigt !! Hellre då okända som blir överraskade !!!!!!!”, skrev en annan.

Charlotte Perrelli överaskas i Secret song

I söndagens avsnitt får Tina Nordström, Måns Möller, Anis Don Demina och Charlotte Perrelli varsin oväntad överraskning.

Annons

Charlotte blir överraskad med en Celine Dion låt som framförs av Linda Pritchard. På scenen kommer även vänner, maken Anders Jensen och hennes söner upp.

När vännen förklarar varför det blev just låten I surrender så berättar han om ett fint ögonblick de hade för flera år sedan.

– Låten är kopplad till en gemensam upplevelse vi hade. Vi såg på Celine Dion i Las vegas och under konserten så kommer hon och sätter sig på scenkanten rakt framför oss och det känns verkligen som att hon framför den direkt till oss.

Charlottes bilder avslöjade detaljerna

Inför programmet som sänds under söndagskvällen valde Charlotte att marknadsföra programmet på sin Instagram.

”Ikväll kl 21:00 på TV4 kan ni se mig fälla tårar i Secret Song….så känslosamt. Och sååå vackert!!! Surprise for you and it was for me.”

Men bilderna var vissa följare inte helt nöjda med. Detta då hon lagt ut vilka som överraskar henne samt en bild på sångerskan Linda, så att de redan innan programmet kan se vem som skulle sjunga för Charlotte.

Annons

”Varför lägga ut detta innan programmet varit? Nu spoilar du ju hela grejen”, skriver en.

”Synd att du lägger ut detta innan det här sänts. Är ju lite spännande för oss som tittar också”, skriver en annan.

Charlottes svar på kritiken – markeringen inför alla

Charlotte svarar på en av kommentarerna:

”Vad? Har inte skrivit vem som överraskar eller med vilken sång? Och det är det de går ut på…”

Men följarna verkar inte övertygade.

”Syns ju på bilderna att Linda Pritchard verkar sjunga något och att hennes stylist och hennes man och barn är de som ska överraska henne.. Det enda vi inte vet är med vilken sång...”.

Annons