LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Soraya Lavasani i tårar efter insikten med sonen Winston – stora förändringen

06 feb, 2022 
SORAYA LAVASANI
I april 2020 blev Soraya Lavasani mamma till sonen Winston. I hela hans liv har det därmed alltid varit restriktioner och han har aldrig fått leva utan att en pandemi råder.
Men nu händer det grejer, vilket gör Soraya rörd till tårar efter det fina ögonblicket – se bilden här!
Annons
Allt du vill veta om Soraya Lavasanis succékarriär på TV4Brand logo
Allt du vill veta om Soraya Lavasanis succékarriär på TV4

Soraya Lavasani, 39, är ett välkänt ansikte för TV4-tittarna och tillsammans med parhästen Martin Järborg, 42, gör hon succé i Nyhetsmorgon på mornarna.

För snart två år sedan, närmare bestämt i april 2020 blev Soraya och maken Ralph Lavasani, 52, föräldrar till en liten pojke som fick namnet Winston. Makarna har även dottern Bianca, 4, tillsammans. I samband med att Winston föddes gick Soraya på mammaledighet och i mars 2021 var hon tillbaka på jobbet.

Glädjen mellan Martin och Soraya var då total eftersom de äntligen fick återförenas efter i princip ett år utan varandra. Eftersom att Winston föddes mitt under en pandemi har han aldrig fått uppleva ett "vanligt" liv, något som nu rör Soraya till tårar.

Annons

Därför visar inte Soraya barnen i sociala medier

När Soraya inte syns till i tv-rutan och Nyhetsmorgon-studion tillbringar hon gärna tid med familjen. På sociala medier visar hon gärna upp deras liv ihop, men det finns några som lyser med sin frånvaro – nämligen barnen Bianca och Winston.

Soraya har tidigare berättat för Hänt hur det ligger till och hur det egentligen kommer sig att barnen inte syns på bild. Det visade sig nämligen vara ett aktivt val.

– Därför att de inte har valt att vara offentliga. Det är mitt val, sa hon och fortsatte:

– Min dotter, som är fyra, har jag inte visat hela ansiktet på på flera år. Och Winston har jag exponerat fram tills nyligen då han fortfarande varit så mycket bebis i sitt utseende.

SORAYA LAVASANI, RALPH LAVASANI
Soraya och maken Ralph

Soraya Lavasani i tårar efter händelsen med sonen

Men snart fyller Winston två år och den senaste bilden på honom väljer Soraya att inte visa hans ansikte. Istället är det en bild på hans rygg och man kan se att han är mycket intresserad av vad som sägs på tv:n – han står nämligen och tittar koncentrerat på Folkhälsomyndighetens presskonferens.

Annons

På presskonferensen meddelade statsminister Magdalena Andersson att coronarestriktionerna släpper den 9:e februari 2022. Ett beslut som många väntat på i snart två år och nu är det äntligen verklighet.

Detta är något som Soraya är väldigt glad över, inte minst för sin egen skull utan framför allt för Winston som äntligen får leva ett liv utan restriktioner och en härjande pandemi. På Instagram skriver Soraya nu att beskedet gjorde henne alldeles berörd.

”I hela hans liv har det varit pandemi och restriktioner på olika vis. Imorse kom det efterlängtade beskedet att Sverige öppnar upp. Och ja, hans mor fällde en liten tår”, skriver hon.

FOTO: Marcus Ericsson/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT

Annons